Graafmachines 2 ton - 5 ton

De Yanmar minigraafmachines vanaf 2 ton zijn de ideale combinatie tussen compactheid, polyvalentie, stabiliteit en grootse prestaties. Ze zijn uiterst geschikt voor stedelijke bouwsites en eenvoudig zelf te transporteren.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV22

Yanmar SV22

Deze minigraver met ultrakorte draaicirkel zorgt voor een gemakkelijke toegang tot kleine ruimtes. De SV22 is bedoeld voor een breed scala aan toepassingen zoals stadsvernieuwing of landschapsarchitectuur.

Verhuur - Yanmar ViO23-6

Yanmar VIO23-6

Deze Zero Tail minigraafmachine van 2,3 ton heeft een uitschuifbaar chassis. Ook deze minigraver is samen met zijn hulpstukken eenvoudig te vervoeren op een aanhangwagen.

CEBEKO Verhuur - Yanmar ViO20

Yanmar VIO20

Deze Zero Tail minigraafmachine van 2,3 ton geeft de mogelijkheid om te werken op enge bouwwerven, waar een conventionele graafmachine moeilijk bij kan.

CEBEKO Verhuur - Yanmar ViO27-6

Yanmar VIO27-6

Deze 2,7 ton binnendraaier is dé perfecte oplossing voor beperkte ruimtes bij renovaties of bij de aanleg van parken en tuinen. Onderstaande eigenschappen zijn gebaseerd op de ViO27-6 met canopy. CEBEKO beschikt echter ook over een ViO27-6 met cabine.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV26

Yanmar SV26

Deze minigraver heeft een uiterst kleine draaicirkel en een zeer laag brandstofverbruik. De SV26 kan verplaatst worden op een aanhangwagen.

CEBEKO Verhuur - Yanmar VIO33-6

Yanmar VIO33-6

De Vio33 is geschikt voor werkzaamheden in erg nauwe ruimtes en langsheen muren doordat de voorste delen van de cabine bij het zwenken de rupsen niet overschrijden.

CEBEKO Verhuur - Yanmar ViO38

Yanmar VIO38

De ViO38-6 biedt een hoog gebruiksgemak in nauwe ruimtes en langs muren. De giek werd bovendien volledig opnieuw ontworpen om het hefvermogen en de graafprestaties te verbeteren.

CEBEKO Verhuur - Yanmar VIO50

Yanmar VIO50-6

Deze minigraver is vooral geschikt voor stedelijke omgevingen waar de ruimte beperkt is. Het nieuwe ontwerp van de giek heeft de hefkracht verbeterd met 10%.