Sky-high experience. Groundbreaking trust.

Banner CEBEKO

CEBEKO verkoopt, verhuurt, herstelt en levert wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Reeds 35 jaar staan wij voor u klaar met deskundig advies en klantvriendelijkheid.

CEBEKO is erkend en officieel dealer-invoerder van YANMAR minigraafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers, Cormidi compacte rupsdumpers en ook van Thwaites bandendumpers. Wij beschikken over een uitgebreid en compleet machinepark met hoogtewerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij bieden u steeds de beste oplossing.

over cebeko

contacteer ons

35j cebeko

contacteer onze specialist

050 21 49 35

mail mij

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Thwaites

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.

YANMAR

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

exclusieve verdeler

Yanmar

Sinds 1983 zijn CEBEKO en YANMAR vaste partners. Als exclusieve verdeler kunnen we steeds de nieuwste minigravers leveren en complementaire service voorzien.

Multione

De onderneming MultiOne werd in 1998 opgericht door Dhr. Carraro in Italië. De missie van het bedrijf MultiOne is om een multifunctionele compacte wiellader aan te bieden. Deze compacte wiellader biedt de mogelijkheid om een waslijst van tools en accessoires te kunnen monteren.

Cormidi

Cormidi srl werd in 1995 opgericht door de gebroeders Cormidi in het zuiden van Italië. Het bedrijf ontwikkelt en produceert rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen. Ze zijn uiterst veelzijdig en compact waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik in diverse sectoren.

Thwaites

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, specialiseert zich specifiek in bandendumpers van diverse tonnages. Al meer dan 6 decennia lang beantwoorden ze aan de eisen van hun klanten en de vernieuwende en innoverende technologieën op de markt.

nieuws

Mededeling CEBEKO omtrent COVID-19

Via deze communicatie willen wij u informeren over de maatregelen die wij zullen nemen omtrent COVID-19 (Corona virus). Wij vragen u onderstaande maatregelen door te nemen.

Uw machine in het nieuw!

Graag een machine aankopen in uw bedrijfskleur? Of kan uw eigen machine een opfrisbeurt gebruiken? CEBEKO beschikt over een werkplaats waar al uw wensen in vervulling gaan.

events

Naast MATEXPO zijn ook de Werktuigendagen in Oudenaarde reeds in zicht! Op zaterdag 21 en zondag 22 september zal CEBEKO, net zoals twee jaar geleden, aanwezig zijn.

Binnenkort is het weer zover, in september opent MATEXPO opnieuw de deuren! Traditiegetrouw zal CEBEKO ook weer aanwezig zijn op deze gerenommeerde vakbeurs.

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS