Sky-high experience. Groundbreaking trust.

35jaar Cebeko

CEBEKO is reeds 35 jaar uw trouwe partner in compacte bouw- en grondverzetmachines.  CEBEKO verkoopt, verhuurt, herstelt en levert wisselstukken voor compacte grondverzet en bouwmachines. CEBEKO is erkend en officieel dealer-invoerder van de YANMAR minigraafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers en ook van de Cormidi compacte rupsdumpers. Van kleine graafwerken binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, CEBEKO levert de beste oplossing.

Wij bieden u een uitgebreid & compleet machinepark met up-to-date machines aan. Ook compactladers, verreikers & aanverwante apparatuur zonder machinist behoren tot het gamma.

over cebeko

contacteer ons

35j cebeko

contacteer onze specialist

050 21 49 35

mail mij

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkende en officiële invoerder van deze topmerken kan CEBEKO hierdoor een optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines behoort tot ons verkoopgamma.

Excavator

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Wij bieden een heel uitgebreid machinepark aan. Hierdoor is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel en zorgvuldig.

Wheel loader

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

Ook onze service mag gezien worden: wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Onze eigen monteurs zijn ervaren en hooggespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Zo kunnen zij u in alle omstandigheden optimaal helpen.

exclusieve verdeler

Yanmar

Met 2 productielocaties in Saint-Dizier (Frankrijk) en in Crailsheim (Duitsland) produceert en distribueert Yanmar Construction Equipment Europe bouwmachines die speciaal zijn ontworpen voor de bouw, civiele techniek en landschapsarchitectuur.

Multione

MultiOne CSF is een bedrijf gelegen in Italië, niet ver van de steden Padua en Venetië. Sinds 1 september 2016 zijn wij dan ook officieel dealer geworden van de miniladers MultiOne.

Cormidi

Cormidi srl werd in 1995 opgericht door Armando, Antonio, Massimiliano en Sandro Cormidi, ondernemende broeders uit het zuiden van Italië. Armando Cormidi is de CEO van Cormidi S.r.l. Italia en executive vice-president van Cormidi USA in de Verenigde Staten.

nieuws

Yanmar Premium Dealer

Met trots kunnen wij melden dat CEBEKO voor het derde jaar op rij Yanmar Premium Dealer
geworden is!

Gesloten tijdens het Hemelvaartweekend

Tijdens het Hemelvaartweekend van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni zijn onze kantoren gesloten. Bestel dus nog tijdig je huurmachine via onze website of mail naar verhuur@cebeko.be.
Op maandag 3 juni staan we weer paraat!

events

CEBEKO bestaat dit jaar 35 jaar en zet daarom haar deuren open op zaterdag 21 april 2018!

CEBEKO neemt opnieuw deel aan de GreenExpo beurs dat doorgaat van 2 september tot en met 4 september.

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS