Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van Yanmar, MultiOne, Cormidi en Thwaites. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van ons aanbod. Wij geven steeds persoonlijk advies en voorzien de mogelijkheid om de machine uit te proberen.

Veelgestelde vragen

050 36 78 63

Graafmachines YANMAR
Graafmachines

Yanmar is dé perfecte partner voor al uw graafwerken, klein en groot. CEBEKO biedt hun uitgebreid assortiment aan van diverse graafmachines in…

Wielladers
Wielladers

Een wiellader is dé ideale machine om aarde, steenpuin of ander materiaal te laden en te vervoeren. Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van…

Dumpers
Dumpers

Een dumper is de ideale machine voor aan- en afvoer van grond of puin op uw werf. In combinatie met een minigraver kunt u snel en efficiënt aan de…

Toebehoren
Toebehoren

Droomt u van een compleet uitgeruste machine? Dan bent u bij CEBEKO aan het juiste adres. Dankzij ons breed aanbod toebehoren kunt u uw…

Tweedehands
Tweedehands

Ook voor tweedehands machines bent u bij CEBEKO aan het juiste adres!

MultiOne EZ7
Elektrische machines

De merken in onze merkenportfolio denken mee aan de toekomst door steeds vaker elektrische machines op de markt te brengen. 

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw