Graafmachines 5 ton - 10 ton

De Yanmar midigravers vanaf 5 ton zijn geschikt voor diverse graafwerken en omgevingen. Deze machines brengen grootse prestaties en lage operationele kosten met zich mee.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV60

Yanmar SV60

Deze midigraver, met de voordelen van een compacte graafmachine, is ontworpen om effectief te werken aan een grote verscheidenheid van werven. In stedelijke gebieden is het onnodig om twee rijstroken af te zetten.

CEBEKO Verhuur - VIO57-6

Yanmar VIO57-6

De ViO57-6 is de meest compacte graafmachine in zijn klasse en kan gebruikt worden in stedelijke gebieden.

CEBEKO Verhuur - Yanmar VIO80-1

Yanmar VIO80-1

Dankzij de ultrakorte draaicirkel kan er met vertrouwen en efficiëntie gewerkt worden langs muren en in ruimtes waar de machines in zijn gewichtsklasse geen toegang tot hebben.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV85

Yanmar SV85

De SV85 is een graafmachine van 8,2 ton die hetzelfde comfort en precisie biedt als een grote graafmachine met compacte afmetingen. Het is de perfecte machine voor werken in de binnenstad, de wegenbouw of voor het transport van materialen.

Verhuur - Yanmar VIO82

Yanmar VIO82

Hoewel het bedrijfsgewicht 8200 kg bedraagt is de machine ook uitgerust met een contragewicht om een hogere stabiliteit en hefcapaciteit te bieden dan andere machines in dezelfde gewichtsklasse. Het innovatief hydraulisch systeem vermindert het hydraulische drukverlies en biedt de machinist meer gebruiksgemak.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV100

Yanmar SV100-2

De SV100-2 is uitermate geschikt voor werkzaamheden in steden, het is onnodig het verkeer in beide rijrichtingen om te leiden. De machine heeft een uitzonderlijk hoge uitbreekkracht voor een machine van 10 ton.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV100-2PB

Yanmar SV100-2PB

De tweedelige giek verbetert aanzienlijk de prestaties van de machine. Het systeem laat toe om het hefvermogen van de machine tot wel 45% te verhogen in bepaalde posities.