Toebehoren

Om uw gehuurde machine nog veelzijdiger te gebruiken, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei toebehoren. CEBEKO beschikt over breekhamers, grijpers, grondboren… voor diverse tonnages. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het gepaste accessoire voor uw project.

CEBEKO Verhuur - Bakken graafmachines

Bakken

Ook in de verhuur hebben we heel wat verschillende bakken beschikbaar voor uw graafmachine. Bananenbak, slotenbak, puinbak, diepgronder of ripper huren? Het kan allemaal!

CEBEKO Verhuur - Yanmar breekhamers

Breekhamers

Wij verhuren ook diverse hydraulische breekhamers voor graafmachines van 1 T tot 15 T. Deze sloophamers van o.a. Yanmar en Montabert zijn ideaal voor zware afbraakwerken. Beide bevatten elementen voor een geoptimaliseerde geluids- en vibratiereductie.

CEBEKO Verhuur - Sorteergrijper

Grijpers

CEBEKO verhuurt zowel funderingsgrijpers als sloop-sorteergrijpers van topmerken als Cangini, Zijtveld en Kinshofer. De funderingsgrijpers zijn geschikt voor minigravers van 2,6 T tot 5,6 T. Onze sloop-sorteergrijpers zijn dan weer geschikt voor graafmachines van 1,7 T tot 15 T. Het is de oplossing voor het slopen van gebouwen en het opruimen van diverse materialen.

CEBEKO Verhuur - Grondboor Auger Torque

Grondboren

Wij beschikken over hydraulische grondboren van het merk Auger Torque. Deze boren zijn beschikbaar in verschillende diameters voor minigravers van 1,7 T tot 8,3 T.

CEBEKO Verhuur - Zeefbak Gyru Star

Zeefbakken

U kunt bij ons terecht voor het huren van zeefbakken geschikt voor 5 T minigravers. De Gyru-Star zeefbakken zijn ideaal voor het snel en efficiënt zeven van grond, puin of compost.