over cebeko

Cebeko heeft een lange weg afgelegd, van klein familiebedrijfje tot een bedrijf waar tot op vandaag een team van 20 mensen samenwerkt om U zo goed mogelijk te helpen.

historiek

2016

Omdat we bij CEBEKO steeds op zoek zijn naar de beste oplossingen en machines voor onze klanten kunnen wij sinds 1 september 2016 met grote trots een nieuw type machine en merk voorstellen, namelijk MultiOne.

2015

CEBEKO streeft constant naar vooruitgang, daarom kunnen we nog een nieuw merk in onze merkenportefeuille voorstellen, namelijk CORMIDI.

2014

CEBEKO en YANMAR werken al 20 jaar met elkaar samen en we kunnen spreken van een fascinerende partnership.

2012

Dit jaar werd met trots "Cebeko Rental Brugge" voorgesteld. Om de klant nog sneller en beter te dienen werd besloten om een tweede vestiging te openen in het noorden van Brugge.

2009

Op vandaag telt het Cebeko- team 15 mensen en een verhuurvloot van +/- 150 machines. 25 jaar ervaring:dat kan tellen! CEBEKO staat garant voor de beste kwaliteit tegen de beste prijs en een optimale service!

2002

Het bedrijfsterrein langs de Bruggestraat 120 werd stilaan te klein en werd de aankoop gerealiseerd van de terreinen op de hoek van de Bruggestraat en de Pottebezemstraat. Dit met de bedoeling de bedrijfsactiviteit verder uit te breiden.

1995

In 1995 wordt Cebeko nv opgericht en de aankoop verwezenlijkt van een bedrijfsterrein met werkplaats langs de Ambachtstraat 19, industriezone Torhout.

1992

In 1992 wordt een nieuwe werkplaats gebouwd langs de Bruggestraat 120. Deze werkplaats wordt ingericht voor herstellingen van machines.

1983

Begin de jaren 80 werd CEBEKO in het leven geroepen door Gilbert en Cecile Dekoninck-Decorte met als doel bouwmachines te verhuren, verkopen en herstellen (specialiteit kompactladers en minigraafmachines).

missie & visie

missie & visie

CEBEKO verkoopt, verhuurt, levert wisselstukken en biedt service voor alle bouwmachines die zich uit eigen kracht kunnen voortbewegen en waarop je kan zitten, staan of achterlopen. Wij willen op een maatschappelijke en verantwoorde manier zaken doen met als doel winst te maken, zodat iedereen er rijker van wordt. CEBEKO probeert dit te bereiken door het organiseren van een gemotiveerd team met top medewerkers en altijd een keuze te maken uit de beste leveranciers en merken. Door steeds op zoek te gaan naar de noden van de klant en de markt en hierop in te spelen proberen wij een meerwaarde te bieden. Het CEBEKO team wordt regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en aanbod van machines. CEBEKO investeert steeds in mensen en machines om zo een optimale service te kunnen aanbieden aan de klant.

CEBEKO hecht veel belang aan respect, duidelijkheid & vriendelijkheid. Bij ons komt de klant steeds op de eerste plaats en houden wij ervan om steeds aan hun wensen te voldoen. Het is immers de klant die ervoor zorgt dat CEBEKO verder kan groeien om zo onze toekomst en werkzekerheid te kunnen verzekeren. Wij hanteren een open sfeer waarin collegialiteit en flexibiliteit heel hoog scoren. Daarnaast worden kwaliteit, netheid, properheid & resultaatgerichtheid heel hoog in de vaandel gedragen door CEBEKO. Wij streven naar een propere werkplek, want orde en netheid stralen kwaliteit uit.

Wij ijveren steeds voor een open en duidelijke communicatie met wederzijds respect. Met dit bedoelen wij dan respect naar de klant, leveranciers, collega medewerkers, de gemaakte afspraken en naar de omgeving toe. CEBEKO waakt ook over de veiligheid. Wij verwachten dat iedereen zoveel mogelijk alle hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt. Defecte of niet aanwezig hulp- of beschermingsmiddelen worden zo snel mogelijk vervangen of ter beschikking gesteld. Hierdoor is er een minimum aan gevaar voor het bedrijf, collega medewerkers, klanten en omgeving. Initiatieven, ideeën of verbeteringen zijn steeds welkom en kunnen altijd gemeld worden aan het team.

missie & visie

werken bij cebeko

CEBEKO is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons dynamisch team te versterken. Interesse in een functie in een leuke en aangename werkplek met een toffe werksfeer? Solliciteer dan nu voor een job bij CEBEKO!

Bekijk ons aanbod

management

Tom Dekoninck
Tom Dekoninck - managing director
Dieter Bolle
Dieter Bolle - division manager machinery
Birgen Buffel
Birgen Buffel - division manager service

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS