Over cebeko

Sinds de opstart in 1983 heeft CEBEKO een mooie weg afgelegd, van klein familiebedrijf tot een gevestigde waarde in Vlaanderen.

historiek

Verhuis naar de nieuwe site
2023

CEBEKO verhuist naar een nieuwe site op Bedrijventerrein Ringaert in Torhout. Met 16.500 m² aan mogelijkheden kan CEBEKO alle activiteiten centraliseren en nieuwe toekomstperspectieven creëren. 

2022 - Doosan
2022

Afgelopen 40 jaar koos CEBEKO ervoor zich te specialiseren in compacte bouw- en grondverzetmachines. Met Develon als nieuwste toevoeging aan onze merken- portefeuille komt daar nu verandering in. 

2019
2019

Met oog op de markt en de noden van onze klanten, wordt Thwaites toegevoegd aan onze merkenportefeuille. Het merk is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en specialiseert zich in bandendumpers van diverse tonnages.

2018
2018

CEBEKO viert haar 35 jarig bestaan en is ondertussen een gevestigde waarde in Torhout.

2015
2015

Er wordt verder gestreefd naar vooruitgang en groei, het gevolg hiervan is een nieuwe samenwerking met Cormidi. Het Italiaans bedrijf ontwikkelt en produceert rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen.

2014
2014

Al 20 jaar lang zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners. Als exclusieve verdeler kunnen we steeds de nieuwste minigravers leveren en complementaire service voorzien.

2012
2012

Om de klant nog sneller en beter van dienst te zijn, wordt er een tweede vestiging in het noorden van Brugge geopend langs de Pathoekeweg.

2009
2009

Het bedrijf groeit: ondertussen worden er 15 werknemers tewerkgesteld, de verhuurvloot loopt op tot +/-150 machines.

2002
2002

Het bedrijfsterrein in de Bruggestraat wordt stilaan te klein. Om onze bedrijfsactiviteit verder uit te breiden, wordt een groter bedrijfsterrein op de hoek van de Bruggestraat en de Pottebezemstraat aangekocht.

1995
1995

CEBEKO NV wordt opgericht en koopt een bedrijfsterrein met werkplaats gevestigd in de industriezone van Torhout, Ambachtstraat 19.

1992
1992

Er wordt een nieuwe werkplaats gebouwd langs de Bruggestraat 120. Deze is ingericht voor het herstellen van machines.

1983
1983

CEBEKO wordt in het leven geroepen door Gilbert en Cecile Dekoninck-Decorte met als doel bouwmachines te verhuren, verkopen en herstellen (specialiteit compactladers en minigraafmachines).

MISSIE & VISIE

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd dankzij de combinatie van een optimale service en onophoudelijk streven naar kwaliteit. Waarden als respectnetheidvriendelijkheid en resultaatgerichtheid worden zeer hoog in het vaandel gedragen. 

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatiedeskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij vertrouwen creëren bij onze klanten en hen steeds een superieure klantenbeleving bieden. Een voortdurende analyse van de markt en de noden van onze klanten draagt hiertoe bij. Door deze analyse willen wij ook in de toekomst onze uitgebreide verhuurvloot steeds up-to-date houden. 

Het CEBEKO team wordt regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. Hoewel we blijven groeien in oppervlakte, heerst er nog steeds een open, familiale sfeer waarin collegialiteit en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. CEBEKO waakt ook over de veiligheid van zijn medewerkers door steeds alle nodige hulp- en beschermingsmiddelen aan te bieden. Dankzij deze continue investering in mens en machine kunnen we bouwen aan een veelbelovende toekomst samen met onze klanten. 

 

Meer te weten komen over CEBEKO en de merken die wij aanbieden?

 

Download onze catalogus hier

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor bouw- en grondverzetmachines. Hoewel we bijna 40 jaar ervaring hebben, wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Ik ben al zeker 15 jaar tevreden klant en CEBEKO levert keer op keer topservice. Ze staan altijd klaar om uitleg te geven over de werking van een machine, ook telefonisch. Elke vraag wordt serieus genomen en er wordt steeds kort op de bal gespeeld.

Dirk Fiems

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws