Over cebeko

CEBEKO heeft een lange weg afgelegd, van klein familiebedrijf tot een bedrijf waar tot op vandaag een team van 22 mensen samenwerkt om u zo goed mogelijk te helpen.

historiek

2019

Met oog op de markt en de noden van onze klanten, wordt Thwaites toegevoegd aan onze merkenportefeuille. Het merk is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en specialiseert zich in bandendumpers van diverse tonnages.

2018

CEBEKO viert haar 35 jarig bestaan en is ondertussen een gevestigde waarde in Torhout.

2016

Op 1 september kondigen we een nieuwe samenwerking aan met het Italiaanse MultiOne. Als verdeler van hun multifunctionele compacte wielladers voorzien we in de noden van onze klanten.

2015

Er wordt verder gestreefd naar vooruitgang en groei, het gevolg hiervan is een nieuwe samenwerking met Cormidi. Het Italiaans bedrijf ontwikkelt en produceert rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen.

2014

Al 20 jaar lang zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners. Als exclusieve verdeler kunnen we steeds de nieuwste minigravers leveren en complementaire service voorzien.

2012

Om de klant nog sneller en beter van dienst te zijn, wordt er een tweede vestiging in het noorden van Brugge geopend langs de Pathoekeweg.

2009

Het bedrijf groeit: ondertussen worden er 15 werknemers tewerkgesteld, de verhuurvloot loopt op tot +/-150 machines.

2002

Het bedrijfsterrein in de Bruggestraat wordt stilaan te klein. Om onze bedrijfsactiviteit verder uit te breiden, wordt een groter bedrijfsterrein op de hoek van de Bruggestraat en de Pottebezemstraat aangekocht.

1995

CEBEKO NV wordt opgericht en koopt een bedrijfsterrein met werkplaats gevestigd in de industriezone van Torhout, Ambachtstraat 19.

1992

Er wordt een nieuwe werkplaats gebouwd langs de Bruggestraat 120. Deze is ingericht voor het herstellen van machines.

1983

CEBEKO wordt in het leven geroepen door Gilbert en Cecile Dekoninck-Decorte met als doel bouwmachines te verhuren, verkopen en herstellen (specialiteit compactladers en minigraafmachines).

Missie & Visie

Missie & Visie

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd dankzij de combinatie van een optimale service en onophoudelijk streven naar kwaliteit. Waarden als respect, netheid, vriendelijkheid en resultaatgerichtheid worden zeer hoog in het vaandel gedragen. 

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij vertrouwen creëren bij onze klanten en hen steeds een superieure klantenbeleving bieden. Een voortdurende analyse van de markt en de noden van onze klanten draagt hiertoe bij. Door deze analyse willen wij ook in de toekomst onze uitgebreide verhuurvloot steeds up-to-date houden. 

Het CEBEKO team wordt regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. Hoewel we blijven groeien in oppervlakte, heerst er nog steeds een open, familiale sfeer waarin collegialiteit en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. CEBEKO waakt ook over de veiligheid van zijn medewerkers door steeds alle nodige hulp- en beschermingsmiddelen aan te bieden. Dankzij deze continue investering in mens en machine kunnen we bouwen aan een veelbelovende toekomst samen met onze klanten. 

Let’s reach new heights together!

Retrofoto CEBEKO

werken bij cebeko

CEBEKO is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons dynamisch team te versterken. Interesse in een functie in een leuke en aangename werkplek met een toffe werksfeer? Solliciteer dan nu voor een job bij CEBEKO!

Openstaande vacatures