Graafmachines + 10 ton

Ook voor grote tot zeer grote graafwerken kunt u bij CEBEKO de gepaste machine vinden. Met een midigraafmachine van 10 ton kunt u op uitgestrekte werven zeer efficiënt aan de slag.

CEBEKO | Verhuur | Yanmar - SV120

Yanmar SV120

De SV120 sluit geen compromis tussen prestaties en compacte afmetingen. Deze midigraver is de perfecte machine voor werkzaamheden in de binnenstad, de wegenbouw of voor het transport van materialen.

DOOSAN DX140LCR-7

DOOSAN DX140LCR-7

De DX140LCR-7 is een 15 ton graafmachine met triple giek die voldoet aan de Stage V emissienormen en een mooi evenwicht biedt tussen een kleine draaicirkel en optimale stabiliteit. De bestuurder heeft hierdoor meer flexibiliteit waar ruimte beperkt is, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. 

CEBEKO Verhuur - CASE CX145D SR 2-PB

CASE CX145D SR 2-PB

Deze 15 ton rupskraan is een compacte machine in zijn gewichtsklasse met een zeer grote hefcapaciteit. De CASE CX145D SR met triple giek is de perfecte machine voor werkzaamheden in de binnenstad of wegenbouw.

DOOSAN DX235LCR-7

DOOSAN DX235LCR-7

De DX235LCR-7 is een 25 ton graafmachine op stalen rupsen die voldoet aan de Stage V emissienormen en een mooi evenwicht biedt tussen een kleine draaicirkel en optimale stabiliteit. De bestuurder heeft hierdoor meer flexibiliteit waar ruimte beperkt is, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. 

CEBEKO Verhuur - CASE CX245D SR 2-PB (without blade)

CASE CX245D SR 2-PB

Deze 25 ton rupskraan is een compacte machine in zijn gewichtsklasse met een zeer grote hefcapaciteit. De afkorting SR staat voor ‘Short Radius’ wat de CASE CX245D SR met triple giek zeer geschikt maakt voor werkzaamheden in de binnenstad of wegenbouw.