Service

Service

Ook voor het onderhoud en het herstellen van uw machines kunt u bij CEBEKO terecht. Wij beschikken over een eigen atelier en constructiewerkplaats om efficiënt aan uw machine te kunnen werken. CEBEKO heeft een team van jonge en dynamische mensen die garant staan voor het onderhoud en herstel van uw machine binnen de kortste tijd. Hierdoor kan CEBEKO een minimale stilstand van uw machine op de werf garanderen.

service op locatie

Service op locatie

Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Als u merkt dat er zich een technisch probleem voordoet of dat de machine aan een onderhoudsbeurt toe is, neem dan contact op met onze servicedienst. Wij informeren u dan meteen wanneer er een servicemonteur kan langskomen. Indien de machine ter plaatse niet hersteld kan worden, zorgt CEBEKO voor een vervangmachine.

service in ons atelier

Service in ons atelier

CEBEKO beschikt over een eigen werkplaats waar alle reparaties binnenshuis gebeuren. In de constructiewerkplaats van CEBEKO kunnen op maat gemaakte attachments ontworpen en geproduceerd worden.  U hebt een breekhamer, grijper of gelijk welke accessoire die moet worden aangepast naar uw eigen wensen? Koppelplaten en aanpassingen van snelwissels, wegnemen van speling en vernieuwen van snelwissels, bakken en koppelstukken: één adres CEBEKO! Wij leveren tegen de beste voorwaarden.

Wij hebben ook een voorraad van de meest gebruikte snelwissels zoals Eurosteel, Verachtert, Retromatic, Lehnhoff en Arden Equipment.

zandstraalcabine

Zandstraalcabine

CEBEKO beschikt over een zandstraalcabine. Schuren en afslijpen van roest en vuil is nu verleden tijd. De gloednieuwe zandstraalinstallatie zorgt ervoor dat de te behandelen oppervlaktes in een mum van tijd zuiver zijn van roest, vuil en vet.

spuitcabine

Spuitcabine

Wij bij CEBEKO denken ook aan het milieu. Een moderne spuitcabine met krachtige afzuigfilter die de verfdampen niet in de atmosfeer stuurt is daarom toegevoegd in onze constructiewerkplaats.

nieuws

Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie

Het doet ons deugd om het jaar te kunnen afsluiten met een mooie testimonial van één van onze klanten. Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij vertrouwen creëren bij onze klanten en hen steeds een superieure klantenbeleving bieden.

Wij stellen een nieuwe samenwerking aan u voor!

Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in hun merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers.

events

Naast MATEXPO zijn ook de Werktuigendagen in Oudenaarde reeds in zicht! Op zaterdag 21 en zondag 22 september zal CEBEKO, net zoals twee jaar geleden, aanwezig zijn.

Binnenkort is het weer zover, in september opent MATEXPO opnieuw de deuren! Traditiegetrouw zal CEBEKO ook weer aanwezig zijn op deze gerenommeerde vakbeurs.

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS