Service

Service CEBEKO

Avez-vous un problème technique ? Est-ce que votre machine doit être révisé ? Contactez notre service technique au numéro 050 36 78 66. CEBEKO dispose d’une équipe de techniciens dynamiques et spécialisés dans leur domaine. Ils régulièrement suivent des cours de formation afin de rester au courant des technologies les plus récentes. Nous garantissons un arrêt minimum de votre machine.

 

050 36 78 66

CEBEKO | Service op locatie

Service op locatie

CEBEKO heeft ruim 35 jaar ervaring en kan met deze opgebouwde knowhow een uitstekende service garanderen. Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Indien een snelle herstelling van het toestel niet mogelijk is, zorgt CEBEKO meteen voor een vervangmachine.

Veelgestelde vragen

CEBEKO | Service in ons atelier

Service in ons atelier

CEBEKO beschikt ook over een eigen atelier om efficiënt aan uw machine te kunnen werken. Ons team van service-techniekers heeft hier alle nodige onderdelen en uitrusting binnen handbereik. Wij beschikken over een grote voorraad aan originele onderdelen wat de snelheid van het onderhoud of de herstelling optimaliseert. 

 

Periodiek onderhoud

Om technische problemen te voorkomen voeren wij op regelmatige tijdstippen een periodiek onderhoud uit op onze verhuurmachines. Dit is noodzakelijk om een goede en veilige werking van de machines te garanderen. Wij raden iedereen dan ook aan om regelmatig een preventief onderhoud te laten uitvoeren. Een geplande machinestilstand is beter dan een ongeplande stilstand.