Mobiele graafmachines

Bandenkranen komen goed van pas als u zich snel (20-40 km/u) dient te verplaatsen van de ene naar de andere werf. Met deze machines bent u steeds mobiel en heeft u geen extern transport nodig voor werkzaamheden in stedelijke gebieden.

B95W

Yanmar B95W

Deze machine haalt makkelijk snelheden tot 36 km/u. Dankzij zijn enorme hefvermogen is deze 9 ton ideaal voor wegenbouw. De bandenkraan heeft een soepele automatische aandrijving met extra gaspedaal voor delicate bewegingen.

Yanmar B95W Offset giek

Yanmar B95W DÉPORTÉ

Dit is de enigste machine op de markt die 100% naast zichzelf kan graven. Hierdoor is hij uiterst geschikt voor het plaatsen van kabels en nutsvoorzieningen in de grond.

B110W

YANMAR B110W

De B110W heeft een groot vermogen, zodat deze ook taken in de hogere gewichtsklasse kan uitvoeren. Door de extra grote hefkracht transporteert de graafmachine zeer zware lasten over het bouwterrein en plaatst deze uiterst nauwkeurig dankzij de fijngevoelige hydrauliek. Deze bijzondere eigenschappen maken de machine uitermate geschikt voor de grond-, weg- en waterbouw én landschapsverzorging.

DOOSAN DX160W-3

DOOSAN DX160W-3

Deze bandenkraan is sterk en robuust genoeg voor uw meest veeleisende taken, buitengewoon stabiel, uiterst beweeglijk en toch milieuvriendelijk.