Constructie

CEBEKO | Constructie

CEBEKO beschikt over een goed uitgeruste constructiewerkplaats voorzien van een spuitcabine en een CNC plasma snijtafel. Uw machine naar eigen wens personaliseren met een op maat gemaakte attachment of een nieuwe kleur? Alles is mogelijk dankzij ons ervaren constructieteam.

CEBEKO | Uw machine in het nieuw

Uw (tweedehands)machine in het nieuw

Kan uw eigen machine wel een opfrisbeurt gebruiken of wilt u uw nieuw aangekochte machine in uw bedrijfskleur plaatsen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Al onze tweedehandsmachines worden bovendien voorzien van een grondige onderhouds- en opfrisbeurt. Zo mag u er zeker van zijn dat de machine bij aflevering er weer als nieuw uitziet.

CEBEKO | Op maat gemaakte toebehoren

Op maat gemaakte toebehoren

Uw machine personaliseren naar eigen wens

Bij CEBEKO kunt u terecht voor het aankopen van een uitgebreid aanbod compacte bouw- en grondverzetmachines. Aangevuld met de gepaste aanbouwdelen kunt u uw aangekochte graafmachine of wiellader multifunctioneel uitrusten. 

Wij bieden heel wat kwaliteitsmerken aan zoals Yanmar en Montabert breekhamers, Cangini sloop-sorteergrijpers en grondboren, Kinshofer grondgrijpers, Bema veegmachines, Gyru-Star zeefbakken en HKS en Engcon tiltrotatoren. Om u als klant nog beter van dienst te zijn hebben wij ook een eigen reeks op maat gemaakte attachments bestaande uit allerhande puinbakken, banaanbakken, slotenbakken, dieplepelbakken én snelwissels. Naast het bekende CW (Verachtert) snelwisselsysteem, biedt CEBEKO ook Lehnhoff, Arden Equipment en Morin aan. 

Bekijk het aanbod hier

CEBEKO | In-house productie van hoge kwaliteit

In-house productie van hoge kwaliteit

Onze aanbouwdelen worden van 3D ontwerp tot eindproduct in-house gemaakt door vakkundige medewerkers. Hierdoor kan CEBEKO u voorzien van maatwerk aan acceptabele prijzen met korte leveringstermijnen. 

De bakken worden één voor één vervaardigd uit hoogwaardig en slijtvast staal geschikt voor dagelijks gebruik. Wat de bakken uniek maakt Is de dikwandige buis waar de ophanging op gemonteerd wordt. Hierdoor zijn ze een stuk steviger en is de kans veel kleiner dat ze vervormen bij zware graafwerken. Bij graafmachines vanaf 2 ton wordt er onderaan de bakken slijtlatten gelast om de bodemplaat extra goed te beschermen.

CEBEKO | Spuitcabine

Spuitcabine

In onze constructiewerkplaats beschikken we over een milieuvriendelijke spuitcabine. Dankzij de krachtige afzuigfilter komen de verfdampen niet in de atmosfeer terecht. 

CEBEKO | CNC plasma snijtafel

CNC snijtafel

Na het programmeren van het CNC-programma wordt er met het plasma een elektrische vlamboog opgewekt die met uiterste precisie een snede maakt in het metaal. Dankzij onze nieuwe CNC plasma snijtafel zijn de mogelijkheden eindeloos.