Graafmachines 0,8 ton - 2 ton

Onze compacte micrograafmachines vanaf 0,8 ton tot en met 2 ton zijn de beste oplossing voor graafwerken binnenshuis. Ze kunnen zonder problemen door elke doorgang van minder dan 1 meter. Om de stabiliteit te bewaren kunnen de rupsen nadien ook weer uitgeschoven worden. Dankzij het kleine gewicht kunt u deze machine zelf transporteren op een aanhanger.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV08

Yanmar SV08

Deze compacte micrograver is ideaal voor kleine grondwerken zoals het graven van een sleuf of verbouwingen binnenshuis. Het uitschuifbare chassis verbetert de stabiliteit van de machine.

CEBEKO Verhuur - Yanmar ViO12

Yanmar VIO12

Deze micrograafmachine kan zowel in smalle ruimtes gebruikt worden als naast een muur dankzij de Zero Tail Swing. Ook hier kan het onderstel uitgeschoven worden.

CEBEKO Verhuur - Yanmar ViO17

Yanmar VIO17

De ViO17 is een Zero Tail graafmachine met uitstekende stabiliteit die werkt op de smalste plekken. Het ViPPS hydraulisch systeem verhoogt de werksnelheid.

CEBEKO Verhuur - Yanmar SV18

Yanmar SV18

Deze minigraver met ultrakorte draaicirkel zorgt voor een gemakkelijke toegang tot kleine ruimtes. Onderstaande eigenschappen zijn gebaseerd op de SV18 met canopy. CEBEKO beschikt echter ook over een SV18 met cabine.