Verhuur

Kan ik een machine huren in het weekend?

Ja, een machine huren en gebruiken in het weekend is zeker mogelijk. U dient er wel rekening mee te houden dat onze chauffeurs niet rijden in het weekend. Wij leveren de machine dus op vrijdag en deze wordt na het weekend weer opgehaald.

Voor huur tijdens het weekend wordt er voor grondverzetmachines slechts 1 dag huur aangerekend voor het volledige weekend, dit is inclusief 8 draaiuren.

Moet ik een voorschot betalen? Hoe wordt de machine verder afgerekend?

Bij nieuwe klanten vragen we steeds een voorschot te betalen. Indien u telefonisch of via e-mail bestelt, vragen we dit voorschot te betalen via overschrijving. Komt u langs bij ons? Dan kunt u het voorschot cash of met Bancontact betalen. Na retour van de machine wordt er een factuur opgemaakt met het resterend bedrag. Staat u al in ons klantenbestand? Dan sturen wij na retour van de machine een factuur via mail of post met het volledig te betalen bedrag.

Wat doe ik met de machine eenmaal hij afgemeld is?

Voortaan voorzien wij onze verhuurmachines ook van afmeldstickers. Wij vragen u alle opgegeven richtlijnen te volgen. Zorg er vooral voor dat de machine na afmelding steeds op een veilige en bereikbare plaats achtergelaten wordt. Leg ook alle bijhorende accessoires naast de machine zodat onze vrachtwagenchauffeurs zo weinig mogelijk tijd verliezen. Laat de machine borstelschoon achter en neem de contactsleutel af.