Toebehoren

Niet alleen machines behoren tot het assortiment van CEBEKO, ook breekhamers, sorteergrijpers, houtsplijters, hydraulische boren, enzovoort vindt u in ons aanbod! Wenst u een aanbouwdeel voor uw machine, neem dan een kijkje in ons uitgebreid gamma.

Bakken graafmachines

Bakken

Nood aan een specifieke bak voor je graafmachine? Ook deze kun je huren bij CEBEKO. Wil je een banaanbak, dieplepel, slotenbak, puinbak, diepgronder of ripper huren?
Contacteer ons en we helpen je met plezier verder.

Breekhamers

Breekhamers

CEBEKO verhuurt ook diverse hydraulische breekhamers voor graafmachines van 0,7t tot 14t. Deze professionele sloophamers zijn ideaal voor o.a. zware afbraakwerken.
Contacteer ons voor meer informatie voor een passende breekhamer op uw graafmachine en voor uw werk.

Grijpers

Grijpers

CEBEKO verkoopt verschillende soorten grijpers oa. sloopgrijpers, sorteergrijpers & grondgrijpers. Dit kan zowel met - als zonder hydraulische rotator (HPX-drive) geleverd worden. Dit systeem heeft als grote voordeel dat er geen flexibels of kwetsbare cilinders zijn. Tevens heeft de HPX-drive geen smeerpunten zodat hij zo goed als onderhoudsvrij is. Contacteer ons gerust voor meer informatie over de diverse types.

Grondboor Auger Torque

Grondboren

CEBEKO beschikt over een ruime keuze aan boren, die geschikt zijn voor montage aan graafmachines tot 45 ton. De grondboren zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Van 12 cm tot 40 cm. Wij werken enkel met kwalitatieve boren, die afgestemd zijn op uw werk. Wil je meer weten over de diverse grondboren, neem meteen contact op.

Zeefbak in actie

Zeefbakken

CEBEKO beschikt ook over handige zeefbakken die je kunt huren in combinatie met een graafmachine.
Interesse in een zeefbak? Laat ons zeker iets weten!

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Bij CEBEKO kunt u steeds rekenen op een persoonlijke aanpak. Bij ons komt de klant op nummer één en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

performant machinery

CEBEKO investeert regelmatig in de beste oplossingen als het gaat om machines. Wij doen ons best om steeds de meest kwalitatieve merken aan te bieden aan onze klanten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers bijgeschoold worden om op de hoogte te blijven van de nieuwste & modernste ontwikkelingen.

powered by trust

CEBEKO is al 35 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Tijdens deze 35 jaar heeft CEBEKO dus een pak kennis vergaard en genoeg ervaring kunnen opdoen om anno 2018 een uitgebreid machinepark en een optimale service te kunnen aanbieden aan klanten.

vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Sedert vele jaren is NV Carlo Vansteenkiste-Mylle klant bij NV Cebeko.
Wij kunnen enkel zeer positief zijn over dit familiale bedrijf :
- Steeds zeer correcte prijzen voor de aankoop van nieuwe machines
- Levertermijnen worden correct nageleefd.
- Indien nodig worden vervangmachines aangeboden tot aan de effectieve levertermijn
- Wisselstukken worden steeds binnen de kortst mogelijke termijn geleverde
- Een uitstekende service na verkoop, en een prima hersteldienst!!
Kortom : een aanrader voor elke bedrijf dat een machine nodig heeft, in aankoop of in huur!!

gerwin vansteenkiste

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan MEEUWS