Wij gaan verhuizen!

CEBEKO | Nieuws | Wij verhuizen!

Om de groei van het CEBEKO team, het klantenbestand en de verkoop- en verhuurvloot op te vangen, was er nood aan een nieuwe locatie. U kunt ons vanaf maandag 18 september terugvinden op Bedrijventerrein Ringaert in Torhout.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

CEBEKO heeft een lange weg afgelegd, van klein familiebedrijf tot gevestigde waarde in West-Vlaanderen. De huidige kantoren, magazijnen en het atelier zijn momenteel gevestigd op diverse locaties in Torhout. Om de groei van het CEBEKO team, het klantenbestand en de verkoop- en verhuurvloot op te vangen, was er nood aan een nieuwe locatie.

De nieuwbouwsite biedt in totaal 16.500 vierkante meter aan mogelijkheden. Zo kunnen we al onze activiteiten centraliseren om u nog beter van dienst te zijn. Zoals velen onder jullie reeds weten, zitten wij momenteel in de laatste fase van onze verhuis. Deze week sluiten we de deuren van ons bedrijfsgebouw in de Bruggestraat voor de laatste keer. Tijd voor een nieuw hoofdstuk met heel wat opportuniteiten, toekomstperspectieven en ruimte voor verdere groei.

Nieuw adres vanaf 18 september

U kunt ons vanaf maandag 18 september terugvinden op Bedrijventerrein Ringaert en dat op volgend adres: 

Ringaertstraat 16, 8820 Torhout, België

Indien dit adres nog niet gekend is door uw GPS kunt u op Google Maps onze nieuwe locatie raadplegen. Zoals u kunt zien, is Bedrijventerrein Ringaert gevestigd langs de Roeselaarseweg. Binnenkort voorzien wij bovendien duidelijke bewegwijzering en gevelbelettering zodat u onze nieuwe site snel en eenvoudig kunt bereiken.

Alle telefoonnummers en andere contactgegevens blijven ongewijzigd.

Verkeersplan, indeling en parkeervoorziening

Aan de hand van onderstaand verkeersplan maken we u graag al wat wegwijs op onze nieuwe site. Zoals u kunt zien, zijn er twee gebouwen. Onze verhuurafdeling heeft zijn eigen gebouw met ruimte voor het onderhoud van de groeiende verhuurvloot. Het tweede, grote gebouw bestaat uit een kantoorgedeelte, onderdelenmagazijn, opslagruimte, twee werkplaatsen en een toonzaal met focus op klantenbeleving.

Verkeersplan nieuwe site

Op onderstaand plan kunt u een overzicht vinden van de indeling van ons hoofdgebouw en de verschillende parkings. 

Parkings CEBEKO

Uitzonderlijk gesloten

De verhuis zal plaatsvinden van 15 t.e.m. 17 september.

Bijgevolg zal vrijdag 15/09 enkel onze verhuurafdeling operationeel zijn. Ophalen van onderdelen, onderhoud inplannen of andere zaken zijn niet mogelijk. Voor noodgevallen (enkel bij dringende technische storingen) voorzien wij permanentie.
 
U kunt CEBEKO op 15/09 uitsluitend bereiken via ons algemeen nummer 050 21 49 35.
 
Op zaterdag 16/09 zullen wij collectief gesloten zijn.

Uitbreiding verhuurvloot

CEBEKO blijft inspelen op de noden van de markt en heeft zijn verhuurvloot weer uitgebreid. Benieuwd?

Fijne feesten - verlofregeling

We wensen jullie graag fijne feesten en een succesvol 2019!
Ook tijdens het kerstverlof zijn wij bereikbaar!