Meet the team - Kurt De Vestele

Meet the team - Kurt De Vestele

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. Hoog tijd dus om het CEBEKO team met trots aan jullie voor te stellen.

Vandaag is Kurt De Vestele aan de beurt. We zijn er zeker van dat al onze klanten in West-Vlaanderen en omstreken hem wel kennen. Als CEBEKO chauffeur begroet hij al 7 jaar lang iedereen op de baan met een lach. Hij omschrijft zichzelf dan ook als goedlachs, werklustig en sociaal en dat kunnen alle collega’s en klanten alleen maar beamen. Hij boft wel eens dat hij altijd goed doorwerkt en dat is terecht. Eén van zijn vele bijnamen is dan ook ‘Speedy Kurt’. 

Als chauffeur start hij zijn ochtend vaak al om 4u30 en dat doet hij met een lekkere koffie. Eenmaal op kantoor vraagt hij hoe het met zijn collega’s gaat en hangt hij wel eens de grapjas uit. Tijdens de week is hij altijd vroeg uit de veren, maar ook in het weekend zit hij niet stil. In zijn vrije tijd is hij vaak op stap met zijn vrouw en twee dochters. Kurt is altijd te vinden voor een feestje. Zeker tegen een Zillion of retroparty, die doet terugdenken aan zijn eigen studententijd, zegt hij geen nee. 

Meet the team - Kurt De Vestele  Meet the team - Kurt De Vestele

Sinds kort kan je hem ook regelmatig op zijn crosstrainer vinden. Zo werkt hij aan zijn conditie om in topvorm te blijven. Vrachtwagenchauffeur zijn komt namelijk niet zonder gevaren. Zijn grootste blunder op de werkvloer bleek vooral ook een pijnlijke blunder te zijn. Zo viel hij ooit van zijn vrachtwagen en daar hield hij gelukkig maar een tijdelijk letsel aan over.

Als hij een machine was, dan zou hij een Develon (het voormalige Doosan) bandenkraan zijn. “Die bandenkranen zijn sterk, flexibel inzetbaar en hebben ook vrijwel nooit schade. Ik kan wel tegen een stootje en kan zeggen dat ik tijdens mijn carrière bij CEBEKO nog maar één maal ziek ben geweest”, vertelt hij met trots. Kurt doet zijn job graag en dat mede dankzij de familiale sfeer. Hoewel die gezellige, toffe sfeer het teamwork bevordert, is er volgens hem ook ruimte voor autonomie en zelfontwikkeling. 
 

Meet the team - Kurt De Vestele
Meet the team - Kurt De Vestele
CEBEKO attentie medewerkers

Een bedankje voor het hele CEBEKO team!

Onze medewerkers ontvingen een leuke attentie voor hun dagdagelijkse inzet.

CEBEKO | Nieuws | Yanmar SV86-7 en SV100-7

Twee nieuwe Yanmar midigravers: SV86-7 en SV100-7

Yanmar Compact Equipment kondigt met trots twee nieuwe midigraafmachines aan: de SV86-7 en de SV100-7. Naast een sterke maar zuinige motor hebben ze ook een nieuwe, zeer ruime cabine. Yanmar geeft bovendien aan dat beide midigravers uitblinken in hefcapaciteit en algemene prestaties.