Meet the team - Jürgen Pauwels

Meet the team - Jürgen Pauwels

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

Vandaag is Jürgen Pauwels aan de beurt. Dit jaar viert hij alweer zijn 10-jarig jubileum bij CEBEKO. Hij startte bij het bedrijf in de carrosserie- en constructiewerkplaats waar hij met veel passie aanbouwdelen produceerde en talloze machines een opfrisbeurt gaf. In zijn eerste jaren werd hij Fernand genoemd, naar zijn voorganger in de constructieafdeling. Nu kent iedereen hem als Pauwels of simpelweg Jürgen, een harde werker met bakken kennis en ervaring. 

Als we hem de vraag stellen met welke machine hij zichzelf zou vergelijken en waarom, dan krijgen we volgend antwoord: “Ik zie mijzelf als een JLG 1350SJP, één van de grootste hoogwerkers in ons gamma. The sky is the limit voor mij. Je kunt alles bereiken als je het maar echt wilt.” Het nadeel is dat hij toegeeft soms te veel hooi op zijn vork te nemen. In zijn vrije tijd zit er geen hooi maar vooral vlees op zijn vork want voor een gezellige BBQ moet je absoluut bij Jürgen zijn. 

Hij omschrijft zichzelf als een eerlijke en gedreven teamplayer.  Die gedrevenheid kunnen we terugvinden in zijn ambitie om steeds verder te groeien binnen de organisatie. Ondertussen is hij doorgegroeid naar Workshop Coordinator waarbij hij de dagelijkse werking van de CEBEKO werkplaats in goede banen leidt. Dit door alle techniekers te begeleiden en ondersteunen bij het uitvoeren van herstellingswerken, constructie en onderhoud. 

Zijn ringtone(s)? Voor zijn zakelijk nummer is dat, zeer toepasselijk, Work van Rihanna en voor zijn privénummer is dat S&M van Rihanna. Wat dat precies betekent? Tja, dat vragen we hem eigenlijk liever niet. Wat wel blijkt uit zijn keuze van ringtone, is dat hij een goed gevoel voor humor heeft. Dat is meteen ook de reden waarom hij anderen zou aanraden om bij CEBEKO te komen werken. Naast het harde werken kan er ook eens goed gelachen worden. Wie gedreven is, krijgt bovendien de kans zich verder te ontwikkelen.

Meet the team - Jürgen Pauwels
Meet the team - Jürgen Pauwels
CEBEKO Rode Neuzen

We lift your spirit - Rodeneuzendag

Bij CEBEKO vinden we – als bedrijf en als collega’s – sociaal engagement van groot belang. Ook wij willen dan ook ons steentje bijdragen! Daarom hebben wij meteen een volledige doos van 60 Rode Neuzen t.w.v € 300 gekocht. Neen, die verkopen we niet! We delen ze gewoon uit.

YANMAR ViO23-6

Op zoek naar een compacte én krachtige minigraver?

Maak kennis met deze zero tail minigraafmachine van 2,3 ton met uitschuifbaar chassis.