20 APRIL: AANGEPASTE OPENINGSUREN

Om ons bedrijfsterreinen optimaal voor te bereiden voor de opendeurdag van 21 april, sluiten we onze burelen en verhuurdienst op vrijdag vroeger dan gewoonlijk.

Hou er dus rekening mee dat je ons op vrijdag 20 april tot 12u telefonisch kunt bereiken. Ook onze bedrijfsterreinen zullen vanaf 12 niet meer bereikbaar zijn om machines, onderdelen en wisselstukken af te halen of terug te brengen. 

We rekenen op jullie begrip en hopen op een massale opkomst naar de opendeurdag!

 

Zeefbak in actie

Zeefbakken te huur & te koop

Sinds kort kun je ook bij ons terecht voor het huren van diverse zeefbakken. Dit zijn de ideale tools voor het zeven van stenen uit de grond. Of ben je zelf op zoek naar de juiste zeefbak voor jou machine? We ondersteunen je met het nodige advies en gaan samen op zoek naar de juiste zeefbak voor jou.

Meer weten? Neem contact op

Stopzetting samenwerking MultiOne - Statement

Stopzetting samenwerking MultiOne - Statement

CEBEKO heeft een lange weg afgelegd. Wat bijna 40 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf, is nu een gerenommeerd bedrijf dat reeds 25 mensen tewerkstelt. Deze zomer starten we overigens met de opbouw van onze nieuwe bedrijfsinfrastructuur die ons in staat zal stellen onze capaciteit te verdubbelen. De toekomst ziet er alvast rooskleurig uit. CEBEKO wil blijven groeien en is klaar om nieuwe hoogtes te bereiken.