Dumpers

Een dumper is de ideale machine voor aan- en afvoer van grond of puin op uw werf. In combinatie met een minigraver kunt u snel en efficiënt aan de slag. Rupsdumpers zijn de betere keuze voor werken op ruw terrein. Als het terrein het toelaat kunt u ook kiezen voor bandendumpers. Ze bewegen zich soepel voort en hebben diverse manieren van uitstorten. CEBEKO biedt dumpers aan in verschillende afmetingen, zo hebben wij een gepaste oplossing voor elk project.

Bandendumpers
Bandendumpers

Een bandendumper is uw partner bij het snel vervoeren van grond en puin.

Rupsdumpers
Rupsdumpers

Werkt u op ruw terrein? Dan is een rupsdumper de betere keuze. CEBEKO is officieel dealer en invoerder van Cormidi.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw