Elektrische grondverzetmachines

Emissiebeperking is een brandend actueel thema in de bouwsector. CEBEKO volgt hier de trend van het compact materieel die massaal overgaat op accu-aangedreven elektrische motoren. Wij denken mee aan de toekomst en verhuren daarom ook elektrische machines. Wij streven ernaar dit aanbod te blijven uitbreiden.

YANMAR VIO17 Dual Power

YANMAR VIO17 Dual Power

Met deze Dual Power variant kan je, dankzij het bijplaatsen van een elektrische motor, overschakelen van diesel naar elektrisch en omgekeerd. Niet alleen de emissie-waarden liggen hierdoor lager maar je bespaart ook heel wat brandstof!

MultiOne EZ7

MULTIONE EZ7

Deze 100% elektrische multifunctionele wiellader beschikt over twee elektromotoren, één voor de wielaandrijving en één voor de aandrijving van de hydrauliekpomp. EZ staat voor ‘Emission Zero’, wat wil zeggen dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden. Zowel de geluidsproductie als de onderhouds- en bedrijfskosten liggen een stuk lager.

Cormidi C85 Lithium - Rupsdumper huren

CORMIDI C85 Lithium Battery RI

Deze minidumper met lithium batterij biedt een hoge energiedichtheid en langere levensduur. De Cormidi C85 heeft een laadvermogen van 800 kg en is inzetbaar voor diverse taken zoals bouw, renovatie en tuinaanleg.