Verdichting

Bent u werkzaam in wegenbouw en heeft u veel verdichtingsprojecten? CEBEKO biedt een ruim aanbod aan walsrollen die zeer geschikt zijn voor asfalterings- en verdichtingswerkzaamheden (nieuwbouw en onderhoud van wegen, sportparken, parkeer- en speelplaatsen).

CEBEKO | Verhuur | BOMAG BW80 AD

BOMAG BW80

De BW80 AD-5 is een compacte tandemwals met twee gladde rollen geschikt voor asfalt- en kofferwerken.

HAMM HD 8 VV

HAMM HD8 VV

Deze tandemwals met twee vibratierollen heeft een rolbreedte van 0,8 meter. De lage machinehoogte zorgt voor een hoge stabiliteit. 

Geen foto beschikbaar

BOMAG BW100

De BW100 AD-5 is een compacte tandemwals met twee gladde rollen geschikt voor asfalt- en kofferwerken.

HAMM HD 10 VV

HAMM HD10 VV

Deze tandemwals met twee vibratiewalsen heeft een rolbreedte van 1 meter. De lage machinehoogte zorgt voor een hoge stabiliteit.

Geen foto beschikbaar

BOMAG BW120

De BW120 AD-5 is een middelgrote zitwals voor asfaltwerken of verdichting.

ATLAS AW300

ATLAS AW300

Deze verdichtingswals heeft een gewicht van 3 T en een rolbreedte van 1,25 meter.

Geen foto beschikbaar

BOMAG BW138 AD-5

Lichte tandemwals voor bodemverdichting en asfalteren. Ideaal voor voetpaden en herstel- en afwerkingswerkzaamheden in de wegenbouw. 

BOMAG BW138 AC-5

BOMAG BW138 AC-5

Lichte combinatiewals voor bodemverdichting en asfalteren, voorzien van banden achteraan. Het effect van de rubberen banden zorgt voor een maximale afdichting van de asfaltlaag. 

HAMM HD14

HAMM HD14 VV

Deze tandemwals met twee vibratierollen heeft een rolbreedte van 1,38 meter. De HD14 VV is zeer eenvoudig te onderhouden.

ATLAS AW1070

ATLAS AW1070

Deze verdichtingswals heeft een gewicht van 7 T en is voornamelijk uitgerust voor verdichtingswerkzaamheden op grote schaal dankzij zijn rolbreedte van 1,7 meter.