Rupsdumpers

Werkt u op ruw terrein? Dan is een rupsdumper de betere keuze. CEBEKO is officieel dealer en invoerder van Cormidi. Hun aanbod bestaat uit minidumpers met diverse laadvermogens. Ook de dumpers van Yanmar maken deel uit van onze verhuurvloot. Ze zijn efficiënt te gebruiken op allerlei ondergronden en bieden hierdoor veelzijdigheid en productiviteit.

CORMIDI C50

Cormidi C50 HI-TIP

Met de 50-serie is het mogelijk 500 kg te vervoeren. Het compact en duurzaam onderstel is ontworpen voor het afvoeren van slib en bodemmateriaal. Deze dumper is een hoogkipper (hi-tip) wat het mogelijk maakt om de grond/het puin te dumpen in containers of vrachtwagens.

60 SERIES

Cormidi C60 HI-TIP

Met de 60-serie is het mogelijk 600 kg te vervoeren. Het compact en duurzaam onderstel is ontworpen voor het afvoeren van slib en bodemmateriaal uit de machine. Deze dumper is een hoogkipper (hi-tip) wat het mogelijk maakt om de grond/het puin te dumpen in containers of vrachtwagens.

Cormidi C85 - Rupsdumper huren

Cormidi C85 HI-TIP

Met de 85-serie is het mogelijk 800 kg te vervoeren. Het geavanceerde design en hoogwaardig onderstel zorgt ervoor dat er efficiënt en snel kan gewerkt worden. Ook deze dumper is een hoogkipper (hi-tip) wat het mogelijk maakt om de grond/het puin te dumpen in containers of vrachtwagens.

YANMAR C12R

Yanmar C12R

Deze rupsdumper biedt uitzonderlijke prestaties op elk type ondergrond, van asfalt tot drassige bodemtypes. Veelzijdigheid en productiviteit zijn voor deze machine standaard begrippen. Door de compacte afmetingen kan deze dumper probleemloos door een opening van één meter breed.

CMF 1500

Cormidi CMF1500 Swivel

Deze dumper van 1500 kg behoort tot de CMF-serie. Dankzij het uniek snelwisselsysteem kunnen deze onderstellen in enkele minuten omgebouwd worden tot 11 verschillende machineconfiguraties. Klik hier voor meer informatie over dit innovatief systeem.

YANMAR C30R

Yanmar C30R

Met deze rupsdumper kunt u zelfs op smalle en moeilijke bouwplaatsen het werk zeer gemakkelijk en comfortabel uitvoeren. Het lage zwaartepunt zorgt voor meer stabiliteit waardoor de machine makkelijk hellingen tot 30° aan kan. De C30R heeft een laadbak met kleppen aan drie zijden die apart kunnen geopend worden. Het dumpmechanisme werkt enkel achterwaarts.

Yanmar C50R-5ATV

Yanmar C50R-5ATV

De C50R-5ATV heeft dezelfde eigenschappen als de C50R-5A. Dit type heeft een draaibare laadbak die 180° (90° links, 90° rechts) kan draaien waardoor de lading zowel achterwaarts als zijwaarts kan gedumpt worden. Zowel de C50R-5A als de C50-5ATV zijn uitgerust met een spatscherm om te voorkomen dat er materiaal uit de laadbak valt.