Wielladers

Een wiellader is dé ideale machine om aarde, steenpuin of ander materiaal te laden en te vervoeren. Bij CEBEKO kunt u terecht voor de huur van zowel BOBCAT compactladers als de multifunctionele wielladers van MultiOne. Ook knikladers van diverse merken maken deel uit van ons aanbod. De keuze van wiellader is afhankelijk van het type werk dat u moet uitvoeren, het type ondergrond dat u ter beschikking heeft en hoe beperkt u bent in afmetingen.

Compactladers
Compactladers

Voor nauwe ruimtes waar manoeuvreren moeilijk is, raden wij aan een compactlader te huren.

Knikladers
Knikladers

Knikladers worden het meest aangewend voor zwaardere werken door hun indrukwekkend laadvermogen.

Multifunctionele Wielladers
Multifunctionele Wielladers

De multifunctionele wielladers van MultiOne zijn een echt Zwitsers zakmes op wielen.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw