Spinhoogwerkers

Om aan de vraag van bestaande en nieuwe klanten te kunnen voldoen hebben wij onze verhuurvloot sinds kort uitgebreid met 2 nieuwe spinhoogwerkers. Zowel de Hinowa Lightlift 17.75 MK2 als de Hinowa Lightlift 26.14 zijn vanaf nu beschikbaar bij CEBEKO. U kunt deze hoogwerkers op rupsen gebruiken in nauwe ruimtes en zelfs op hellingen. Dankzij de steunpunten worden de machines steeds waterpas gezet.

Hinowa Lightlift 17.75

Hinowa Lightlift 17.75

Deze spinhoogwerker op rupsen met afstandsbediening heeft een werkhoogte van 17 meter en kan makkelijk door een doorgang van 1 m breed. De nieuwe PERFORMANCE IIIS arm maakt het mogelijk om in alle omstandigheden met twee personen in de kooi te werken, met een gewicht van 230 kg.

Hinowa Lightlift 20.10

Hinowa Lightlift 20.10

De Hinowa Lightlift 20.10 Performance IIIS is de compactste 20 meter spinhoogwerker op de markt. Door zijn compacte transport afmetingen past de spinhoogwerker nog steeds door een enkele deur van 80 cm met een hoogte van 2 meter.

Hinowa Lightlift 26.14

Hinowa Lightlift 26.14

De Hinowa Lightlift 26.14 heeft een werkhoogte van 26 meter en behoort ook tot de PERFORMANCE IIIS reeks. Het onderstel biedt heel wat extra stabiliteit en zorgt ervoor dat de gronddruk verminderd wordt tijdens verplaatsingen. De totale hoogte van de machine tijdens transport is overigens lager dan 2 meter.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw