Spinhoogwerkers

Om aan de vraag van bestaande en nieuwe klanten te kunnen voldoen hebben wij onze verhuurvloot sinds kort uitgebreid met 3 nieuwe spinhoogwerkers. U kunt deze hoogwerkers op rupsen gebruiken in nauwe ruimtes en zelfs op hellingen. Dankzij de steunpunten worden de machines steeds waterpas gezet.

Hinowa Lightlift 17.75

Hinowa Lightlift 17.75

Deze spinhoogwerker op rupsen met afstandsbediening heeft een werkhoogte van 17 meter en kan makkelijk door een doorgang van 1 m breed. De nieuwe PERFORMANCE IIIS arm maakt het mogelijk om in alle omstandigheden met twee personen in de kooi te werken, met een gewicht van 230 kg.

Hinowa Lightlift 20.10

Hinowa Lightlift 20.10

De Hinowa Lightlift 20.10 Performance IIIS is de compactste 20 meter spinhoogwerker op de markt. Door zijn compacte transport afmetingen past de spinhoogwerker nog steeds door een enkele deur van 80 cm met een hoogte van 2 meter.

Hinowa Lightlift 26.14

Hinowa Lightlift 26.14

De Hinowa Lightlift 26.14 heeft een werkhoogte van 26 meter en behoort ook tot de PERFORMANCE IIIS reeks. Het onderstel biedt heel wat extra stabiliteit en zorgt ervoor dat de gronddruk verminderd wordt tijdens verplaatsingen. De totale hoogte van de machine tijdens transport is overigens lager dan 2 meter.