Thwaites

Exclusieve verdeler - Thwaites hoofdbeeld

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is de nieuwste toevoeging aan onze merkenportfolio. Ze specialiseren zich al meer dan 6 decennia lang in bandendumpers van diverse tonnages.

OVER THWAITES

Als familiebedrijf ontwikkelt Thwaites al meer dan 80 jaar oplossingen voor de verhuur- en constructiemarkt. Basil Thwaites richtte het bedrijf op in 1937. Aanvankelijk produceerden ze enkel landbouwmachines, maar na de Tweede Wereldoorlog kwam daar verandering in. De eerste Thwaites dumper werd gefabriceerd in 1957, een revolutionair ontwerp voor zijn tijd. Sinds het begin van de jaren 1960 is de familie Wills betrokken bij de leiding en de ontwikkeling van het bedrijf. Al sinds het prille begin worden de bandendumpers exclusief ontworpen en geproduceerd in hun fabriek in Leamington Spa, Warwickshire. 

Met de slogan ‘Built To Be The Best, Built To Last.’ maakt Thwaites duidelijk dat hun dumpers synoniem staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Het geavanceerd ontwerp en de continue investeringen in apparatuur zorgen ervoor dat hun klanten steeds het allerbeste kunnen verwachten. Ze combineren de allernieuwste robotlassers en lasersnijders met de meest efficiënte verfspuitmethodes. In elke fase van het productieproces moet elk onderdeel strenge kwaliteitscontroles doorstaan. Dit reflecteert zich niet alleen in de kracht en betrouwbaarheid van het product, maar ook het grote belang voor klantentevredenheid, veiligheid en ergonomie. 

Thwaites kiest hun dealers aan de hand van een zorgvuldig en weloverwogen proces. Alle officiële verdelers weerspiegelen de waarden van het merk. De bandendumpers worden op dit moment aangeboden in meer dan 70 landen verdeeld over vijf continenten. 

Bekijk hier ons aanbod

Thwaites
Preferred partners

Devano verhuur bvba

Diebeke 3

9506 Geraardsbergen

Tuboma BV

Gentstraat 198

9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22

9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BV

Blekerijweg 45a

8972 Proven

Steven Van Roy BV

Hannekenshoek 18

2200 Herentals