Thwaites

Thwaites

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, specialiseert zich specifiek in bandendumpers van diverse tonnages. Al meer dan 6 decennia lang beantwoorden ze aan de eisen van hun klanten en de vernieuwende en innoverende technologieën op de markt.

OVER THWAITES

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, specialiseert zich specifiek in bandendumpers van diverse tonnages. Het geavanceerd ontwerp en de continue investeringen in apparatuur zorgen ervoor dat de klanten steeds het allerbeste kunnen verwachten. Dit reflecteert zich niet enkel in de kracht en betrouwbaarheid van het product, maar ook het grote belang voor klantentevredenheid, veiligheid en ergonomie. 

Al meer dan 6 decennia beantwoordt Thwaites aan de eisen van hun klanten en de vernieuwende en innoverende technologieën op de markt. Ze hebben hiervoor een Trumpf laser geïnstalleerd die met uiterste precisie incisies kan maken in het materiaal. Daarnaast werd er ook een IGM automatische lasrobot geïnstalleerd. Deze bestedingen in vernieuwende apparatuur hebben de innovatie, efficiëntie en veiligheid in hun Leamongton Spa fabriek verbeterd. 

Bekijk ons aanbod

Thwaites

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.