Thwaites

Exclusieve verdeler - Thwaites hoofdbeeld

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is nieuw in onze merkenportfolio. Ze specialiseren zich al meer dan 6 decennia lang in bandendumpers van diverse tonnages.

OVER THWAITES

Het geavanceerd ontwerp en de continue investeringen in apparatuur zorgen ervoor dat hun klanten steeds het allerbeste kunnen verwachten. Dit reflecteert zich niet enkel in de kracht en betrouwbaarheid van het product, maar ook het grote belang voor klantentevredenheid, veiligheid en ergonomie. Dankzij heel wat recente investeringen in vernieuwende apparatuur is de innovatie, efficiëntie en veiligheid in hun Leamongton Spa fabriek sterk verbeterd. 

Thwaites erkent dat zowel de bouwsector als onze lokale gemeenschap behoefte heeft aan een milieuvriendelijke en duurzame productie. Om zelf te werken aan een groene toekomst heeft het bedrijf heel wat langetermijndoelstellingen opgesteld. Zowel het naleven van de bestaande milieuwetgeving en het bevorderen van het milieubewustzijn bij leveranciers en klanten behoren tot dit groen beleid.

Bekijk hier ons aanbod

Thwaites
Preferred partners

Devano verhuur bvba

Diebeke 3

9506 Geraardsbergen

Tuboma bvba

Gentstraat 198

9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22

9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem bvba

Blekerijweg 45a

8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van Yanmar, Cormidi, MultiOne en Thwaites. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kunnen wij optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van ons uitgebreid aanbod.

 

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of uw werkplaats. Wij kunnen iedereen voorzien van professioneel en eerlijk advies.

Service

Door jarenlange ervaring en knowhow kunt u bij CEBEKO zeker zijn van een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. 

Verhuur

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Geen idee welke machine u nodig heeft? CEBEKO geeft graag advies zodat u zeker de juiste machine huurt.