Verhuur

CEBEKO beschikt over een compleet gamma up-to-date machines van bekende topmerken. Onze chauffeurs gaan snel en zorgvuldig te werk bij het leveren van uw huurmachine(s) bij uw thuis of op uw werf. Dankzij onze dag-, week- en maandtarieven kunnen wij u ook steeds de beste prijs geven. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met ons verhuurteam.

Veelgestelde vragen

050 36 78 68

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor bouw- en grondverzetmachines. Hoewel we bijna 40 jaar ervaring hebben, wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken.