Over cebeko

CEBEKO heeft een lange weg afgelegd, van klein familiebedrijf tot een bedrijf waar tot op vandaag een team van 22 mensen samenwerkt om u zo goed mogelijk te helpen.

historiek

Missie & Visie

Missie & Visie

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd dankzij de combinatie van een optimale service en onophoudelijk streven naar kwaliteit. Waarden als respect, netheid, vriendelijkheid en resultaatgerichtheid worden zeer hoog in het vaandel gedragen. 

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij vertrouwen creëren bij onze klanten en hen steeds een superieure klantenbeleving bieden. Een voortdurende analyse van de markt en de noden van onze klanten draagt hiertoe bij. Door deze analyse willen wij ook in de toekomst onze uitgebreide verhuurvloot steeds up-to-date houden. 

Het CEBEKO team wordt regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. Hoewel we blijven groeien in oppervlakte, heerst er nog steeds een open, familiale sfeer waarin collegialiteit en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. CEBEKO waakt ook over de veiligheid van zijn medewerkers door steeds alle nodige hulp- en beschermingsmiddelen aan te bieden. Dankzij deze continue investering in mens en machine kunnen we bouwen aan een veelbelovende toekomst samen met onze klanten. 

Let’s reach new heights together!

Retrofoto CEBEKO

werken bij cebeko

CEBEKO is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons dynamisch team te versterken. Interesse in een functie in een leuke en aangename werkplek met een toffe werksfeer? Solliciteer dan nu voor een job bij CEBEKO!

Openstaande vacatures