over cebeko

Cebeko heeft een lange weg afgelegd, van klein familiebedrijfje tot een bedrijf waar tot op vandaag een team van 20 mensen samenwerkt om U zo goed mogelijk te helpen.

historiek

2016

Omdat we bij CEBEKO steeds op zoek zijn naar de beste oplossingen en machines voor onze klanten kunnen wij sinds 1 september 2016 met grote trots een nieuw type machine en merk voorstellen, namelijk MultiOne.

2015

CEBEKO streeft constant naar vooruitgang, daarom kunnen we nog een nieuw merk in onze merkenportefeuille voorstellen, namelijk CORMIDI.

2014

CEBEKO en YANMAR werken al 20 jaar met elkaar samen en we kunnen spreken van een fascinerende partnership.

2012

Dit jaar werd met trots "Cebeko Rental Brugge" voorgesteld. Om de klant nog sneller en beter te dienen werd besloten om een tweede vestiging te openen in het noorden van Brugge.

2009

Op vandaag telt het Cebeko- team 15 mensen en een verhuurvloot van +/- 150 machines. 25 jaar ervaring:dat kan tellen! CEBEKO staat garant voor de beste kwaliteit tegen de beste prijs en een optimale service!

2002

Het bedrijfsterrein langs de Bruggestraat 120 werd stilaan te klein en werd de aankoop gerealiseerd van de terreinen op de hoek van de Bruggestraat en de Pottebezemstraat. Dit met de bedoeling de bedrijfsactiviteit verder uit te breiden.

1995

In 1995 wordt Cebeko nv opgericht en de aankoop verwezenlijkt van een bedrijfsterrein met werkplaats langs de Ambachtstraat 19, industriezone Torhout.

1992

In 1992 wordt een nieuwe werkplaats gebouwd langs de Bruggestraat 120. Deze werkplaats wordt ingericht voor herstellingen van machines.

1983

Begin de jaren 80 werd CEBEKO in het leven geroepen door Gilbert en Cecile Dekoninck-Decorte met als doel bouwmachines te verhuren, verkopen en herstellen (specialiteit kompactladers en minigraafmachines).

Missie & Visie

Missie & Visie

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd dankzij de combinatie van een optimale service en onophoudelijk streven naar kwaliteit. Waarden als respect, netheid, vriendelijkheid en resultaatgerichtheid worden zeer hoog in het vaandel gedragen. 

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij vertrouwen creëren bij onze klanten en hen steeds een superieure klantenbeleving bieden. Een voortdurende analyse van de markt en de noden van onze klanten draagt hiertoe bij. Door deze analyse willen wij ook in de toekomst onze uitgebreide verhuurvloot steeds up-to-date houden. 

Het CEBEKO team wordt regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. Hoewel we blijven groeien in oppervlakte, heerst er nog steeds een open, familiale sfeer waarin collegialiteit en flexibiliteit zeer belangrijk zijn. CEBEKO waakt ook over de veiligheid van zijn medewerkers door steeds alle nodige hulp- en beschermingsmiddelen aan te bieden. Dankzij deze continue investering in mens en machine kunnen we bouwen aan een veelbelovende toekomst samen met onze klanten. 

Let’s reach new heights together!

Retrofoto CEBEKO

werken bij cebeko

CEBEKO is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons dynamisch team te versterken. Interesse in een functie in een leuke en aangename werkplek met een toffe werksfeer? Solliciteer dan nu voor een job bij CEBEKO!

Bekijk ons aanbod

management

Tom Dekoninck
Tom Dekoninck - managing director
Dieter Bolle
Dieter Bolle - division manager machinery
Birgen Buffel
Birgen Buffel - division manager service