Terugblik op een geslaagd jaar

CEBEKO | Nieuws | Bedankt!

In december blikken we bij CEBEKO terug op een uitdagend, maar zeer geslaagd jaar. Zo mochten we in 2022 ons team verder uitbreiden met enkele nieuwe collega's.

Met de eerste editie van onze Groundbreaking Demo Days en een fantastisch beursseizoen zijn we weer heel wat herinneringen rijker. In het najaar startte ook de bouw van onze nieuwe locatie in Torhout, een belangrijke mijlpaal voor CEBEKO.

Met vertrouwen en nieuwe dromen klinken we samen op 2023. Een jaar dat, gezien de huidige marktsituatie, met de nodige uitdagingen zal komen. Toch blijven wij investeren om u als klant een superieure beleving te bieden met de beste service en kwaliteit. Dankzij uw vertrouwen kunnen wij verder aan onze toekomst bouwen, elk jaar weer. Blikt u samen met ons terug op een geslaagd 2022?

 

CEBEKO | Nieuws | Yanmar 16.000e mobiele graafmachine

Yanmar CE EMEA viert zijn 16.000e mobiele graafmachine

Het team van Yanmar CE EMEA kwam samen op hun productielocatie in Crailsheim (Zuid-Duitsland) om zijn 16.000e mobiele graafmachine te voltooien. De B110W kreeg een unieke kleur en werd voorzien van een exclusieve sticker om de speciale gelegenheid te markeren.

BEVEILIGING OP WERVEN

Wij krijgen tegenwoordig veel meldingen binnen over gestolen machines en accessoires op werven. CEBEKO hecht veel belang aan het beveiligen van uw machine.