YANMAR SV60 IN AVANT-PREMIERE

Op onze opendeurdag krijg je ook al de kans om de nieuwste graafmachine van YANMAR te zien: de SV60, een performante midigraafmachine, wordt pas op Intermat Parijs voorgesteld, maar wij bieden je nu al de avant-première.

Deze nieuwe buitendraaier met een zeer kleine draaicirkel in de gewichtklasse van 6 ton vormt de kroon op de vernieuwde SV-serie van Yanmar. Een plezier om ermee te werken op beperkte plaatsen.

Comfortabel, veilig en milieuvriendelijk

Yanmar zet steeds het comfort van de machinist voorop en dit komt tot uiting in het design van dit nieuwe toestel. Met zijn ruime cabine en ergonomische uitrusting kan de gebruiker makkelijker werken. Ook al zit de SV60 in de gewichtsklasse van 6 ton, de ruime cabine doet denken aan een 8 of 10 ton machine. Met de achteruitkijkcamera, die standaard op dit toestel aanwezig is, wordt werken nog veiliger.

Ook zorgen voor het milieu draagt YANMAR hoog in het vaandel. De SV60 is uitgerust met de nieuwste generatie YANMAR dieselmotor 4TN84T. Deze motor beschikt over een elektronische stuurdoos die alle bewerkingen regelt. Hierdoor wordt veel brandstof bespaard, maar verliest de motor geen kracht.

Wenst u meer informatie over deze machine? Contacteer ons dan gerust via e-mail op info@cebeko.be of via ons telefoonnummer 050 21 49 35

YANMAR SV60

Nieuwe verhuurprijslijst

Onze nieuwe verhuurprijslijst is er!

CEBEKO attentie medewerkers

Een bedankje voor het hele CEBEKO team!

Onze medewerkers ontvingen een leuke attentie voor hun dagdagelijkse inzet.