Rupsdumpers

Werkt u op ruw terrein? Dan is een rupsdumper de betere keuze. CEBEKO is officieel dealer en invoerder van Cormidi. Hun aanbod bestaat uit minidumpers met diverse laadvermogens. De machines hebben heel wat verschillende opties zoals een laadschop en hoogkip optie waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn. Naast hun compacte dumpers biedt CEBEKO ook de CMF-serie aan. Dankzij het uniek snelwisselsysteem kunnen deze onderstellen in enkele minuten omgebouwd worden tot 11 verschillende machineconfiguraties. Ook de dumpers van Yanmar maken deel uit van ons verkoopgamma. Ze zijn efficiënt te gebruiken op allerlei ondergronden en bieden hierdoor veelzijdigheid en productiviteit.

C40

Cormidi C40

Met de 40-serie is het mogelijk 400 kg te vervoeren. Het onderstel kan verbreed en verlengd worden zodat de operator een grotere laadruimte heeft. Dankzij het hefboommechanisme kan de laadbak ook kantelen.

Cormidi C55

Cormidi C55

De 55-serie is de nieuwste toevoeging aan het Cormidi aanbod en vervangt de C50. De machine is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur en beperkt onderhoud.

CORMIDI C60

Cormidi C60

Met de 60-serie is het mogelijk 600 kg te vervoeren. Het compact en duurzaam onderstel is ontworpen voor het afvoeren van slib en bodemmateriaal uit de machine. Deze dumper is ook beschikbaar als hoogkipper (hi-tip) wat het mogelijk maakt om de grond/het puin te dumpen in containers of vrachtwagens.

CORMIDI C85

Cormidi C85

Met de 85-serie is het mogelijk 800 kg te vervoeren. Het geavanceerde design met ergonomisch dashboard en hoogwaardig onderstel zorgt ervoor dat er efficiënt en snel kan gewerkt worden. Deze dumper heeft talloze opties zoals een laadschop (self-loading) en hoogkip optie (hi-tip). Het is ook mogelijk deze dumper om te vormen naar een vorkheftruck, veegmachine en sneeuwschuiver.

C85 Lithium Battery

CORMIDI C85 Lithium Battery RI

Deze minidumper met lithium batterij biedt een hoge energiedichtheid en langere levensduur. De Cormidi C85 heeft een laadvermogen van 800 kg en is inzetbaar voor diverse taken zoals bouw, renovatie en tuinaanleg.

Cormidi CMF1200

Cormidi CMF1200

Deze dumper van 1200 kg behoort tot de CMF-serie. Dankzij het uniek snelwisselsysteem kunnen deze onderstellen in enkele minuten omgebouwd worden tot 11 verschillende machineconfiguraties. 

C1500

Cormidi CMF1500

Deze dumper van 1500 kg behoort tot de CMF-serie. Dankzij het uniek snelwisselsysteem kunnen deze onderstellen in enkele minuten omgebouwd worden tot 11 verschillende machineconfiguraties.

C1600

Cormidi CMF1600

Deze dumper van 1600 kg behoort tot de CMF-serie. Dankzij het uniek snelwisselsysteem kunnen deze onderstellen in enkele minuten omgebouwd worden tot 11 verschillende machineconfiguraties.

CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C12R-C , CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C12R-C

Yanmar C12R-C

Deze rupsdumper biedt uitzonderlijke prestaties op elk type ondergrond, van asfalt tot drassige bodemtypes. Veelzijdigheid en productiviteit zijn voor deze machine standaard begrippen. Door de compacte afmetingen kan deze dumper probleemloos door een opening van één meter breed.

CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C30R-3 , CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C30R-3

YANMAR C30R-3

Met deze rupsdumper kunt u zelfs op smalle en moeilijke bouwplaatsen het werk zeer gemakkelijk en comfortabel uitvoeren. Het lage zwaartepunt zorgt voor meer stabiliteit waardoor de machine makkelijk hellingen tot 30° aan kan. De C30R-3 heeft een laadbak met kleppen aan drie zijden die apart kunnen geopend worden. Het dumpmechanisme werkt enkel achterwaarts.

CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C30R-3TV , CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C30R-3TV

YANMAR C30R-3TV

De C30R-3TV heeft dezelfde eigenschappen als de C30R-3. Dit type heeft een draaibare laadbak die 180° (90° links, 90° rechts) kan draaien waardoor de lading zowel achterwaarts als zijwaarts kan gedumpt worden. Zowel de C30R-3 als de C30-3RTV zijn uitgerust met een spatscherm om te voorkomen dat er materiaal uit de laadbak valt.

CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C50R-5A

Yanmar C50R-5A

De C50R-5A is een zeer compacte, veelzijdige dumper voor zijn klasse met 3800 kg laadvermogen voorzien van een Stage V-motor. De bestuurdersstoel en rijhendels kunnen 180 graden draaien waardoor de bestuurder steeds in de rijrichting zit. De C50R-5A heeft een type wagen met kleppen aan drie zijden, waar de lading aan de achterzijde gestort wordt.

CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C50R-5ATV , CEBEKO | Verkoop | Yanmar - C50R-5ATV

Yanmar C50R-5ATV

De C50R-5ATV heeft dezelfde eigenschappen als de C50R-5A. Dit type heeft een draaibare laadbak die 180° (90° links, 90° rechts) kan draaien waardoor de lading zowel achterwaarts als zijwaarts kan gedumpt worden. Zowel de C50R-5A als de C50-5ATV zijn uitgerust met een spatscherm om te voorkomen dat er materiaal uit de laadbak valt.