Meet the team - Davy Gevaert

CEBEKO | Nieuws | Davy Gevaert

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

Vandaag is het de beurt aan Davy Gevaert. Daags nadat hij zijn diploma Industriële onderhoudstechnieken behaalde, is hij meteen gestart als servicetechnieker bij CEBEKO. Dat is ondertussen alweer 10 jaar geleden en tot op vandaag doet Davy zijn job nog elke dag met grote motivatie en veel passie. Hij omschrijft zichzelf dan ook als een collegiaal, gemotiveerd en hartelijk persoon en dat is iets wat alle collega’s alleen maar kunnen beamen.

Toen hij begon met werken bij CEBEKO was hij de jongste van de bende. Zijn collega’s kennen hem sinds die dag als Dave’ke en die bijnaam is altijd dezelfde gebleven. Als servicetechnieker is hij zeer vaak op de baan om onderhoud of herstellingen op locatie uit te voeren. De dagen dat hij wel eens naar de bureau komt, vindt hij het belangrijk om iedereen te gaan begroeten. Als hij op verplaatsing is, neemt hij ook altijd de tijd voor een korte babbel via de telefoon. 

Davy Gevaert   Davy Gevaert

We hoeven het niet uit te leggen dat Davy sfeer en teamwork erg belangrijk vindt. Hij omschrijft CEBEKO als één hecht team met één doel waar er een toffe sfeer heerst. Zoals de zaakvoerder vaak zegt ‘Work hard, play hard.’ Af en toe wordt er wel eens een grap uitgehaald of doen we even gek, maar daarna werken we wel goed verder. ‘Iedereen helpt elkaar en ondersteunt zijn collega’s waar nodig,’ vertelt Davy.

Als we hem de vraag stellen met welke machine hij zichzelf zou vergelijken en waarom, dan krijgen we volgend antwoord: ‘Ik zie mijzelf als een Yanmar ViO57, deze graafmachine is zeer aangenaam om mee te werken en bovendien ook geliefd door de klant.’ 
 

Meet the team - Davy Gevaert
Meet the team - Davy Gevaert

20 APRIL: AANGEPASTE OPENINGSUREN

Om ons bedrijfsterreinen optimaal voor te bereiden voor de opendeurdag van 21 april, sluiten we onze burelen en verhuurdienst op vrijdag vroeger dan gewoonlijk.

Wij stellen een nieuwe samenwerking aan u voor!

Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in hun merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers.