Graafmachines 2 ton - 5 ton

De Yanmar minigraafmachines vanaf 2 ton zijn de ideale combinatie tussen compactheid, polyvalentie, stabiliteit en grootse prestaties. Ze zijn uiterst geschikt voor stedelijke bouwsites en eenvoudig zelf te transporteren. De 5 T minigravers kunnen gebruikt worden voor zwaardere graafwerken zonder in te boeten in compactheid.

Yanmar SV22

Yanmar SV22

Deze minigraver met ultrakorte draaicirkel is veelzijdig inzetbaar bij toepassingen zoals stadsvernieuwing of landschapsarchitectuur.

YANMAR VIO23-6

Yanmar VIO23-6

Deze Zero Tail minigraafmachine van 2,3 ton heeft een uitschuifbaar chassis. Ook deze minigraver is samen met zijn hulpstukken eenvoudig te vervoeren op een aanhangwagen.

Yanmar ViO26-6

Yanmar VIO26-6

Dankzij de kleine draaicirkel is deze minigraver extra veilig, zowel voor de operator als de arbeiders in de nabije omgeving. Het ‘Universal Design’-concept zorgt voor meer comfort en beenruimte in de cabine.

Yanmar SV26

Yanmar SV26

Deze minigraver heeft een uiterst kleine draaicirkel en een zeer laag brandstofverbruik.

Yanmar ViO27-6

Yanmar VIO27-6

Deze 2,7 ton binnendraaier is dé perfecte oplossing voor beperkte ruimtes bij renovaties of bij de aanleg van parken en tuinen.

Yanmar ViO33-6

Yanmar VIO33-6

De ViO33 is geschikt voor werkzaamheden in erg nauwe ruimtes en langs muren doordat de volledige rotatie van het frame gebeurt binnen de breedte van de rupsen.

Yanmar ViO38-6

Yanmar VIO38-6

De ViO38-6 biedt een hoog gebruiksgemak in nauwe ruimtes en langs muren. De giek werd bovendien volledig opnieuw ontworpen om het hefvermogen en de graafprestaties te verbeteren.

Yanmar ViO50-6

Yanmae VIO50-6B

Deze minigraver is vooral geschikt voor stedelijke omgevingen waar de ruimte beperkt is. Uitgerust met Yanmar Full Protect: complete bescherming van alle giek- en armcilinders.