Graafmachines 0,8 ton - 2 ton

Onze compacte micrograafmachines van 0,8 ton tot en met 2 ton zijn de beste oplossing voor graafwerken binnenshuis. Ze kunnen zonder problemen door elke doorgang van minder dan 1 meter. Om de stabiliteit te bewaren kunnen de rupsen nadien ook weer uitgeschoven worden. Dankzij het kleine gewicht kunt u deze machines zelf transporteren op een aanhanger.

Yanmar SV08

Yanmar SV08

Deze compacte micrograver is ideaal voor kleine grondwerken zoals het graven van een sleuf of verbouwingen binnenshuis. Het uitschuifbare chassis verbetert de stabiliteit van de machine.

YANMAR VIO10

Yanmar VIO10

Deze micrograver is geschikt voor werkzaamheden in kleine ruimtes en heeft een uitschuifbaar chassis.

Yanmar ViO12-2A

Yanmar VIO12-2A

Deze micrograafmachine kan zowel in smalle ruimtes gebruikt worden als naast een muur dankzij de Zero Tail Swing. Ook hier kan het onderstel uitgeschoven worden. Het uitschuifbare onderstel zorgt voor extra stabiliteit bij het heffen van zware lasten.

Yanmar SV15VT

Yanmar SV15VT

De SV15VT is krachtig, betrouwbaar en verhuurbestendig ontworpen voor werkterreinen waar ruimte zeer schaars is. Deze graafmachine heeft bovendien een uitschuifbaar onderstel voor grotere flexibiliteit en stabiliteit.

Yanmar ViO17

Yanmar VIO17

De ViO17 is een Zero Tail graafmachine met uitstekende stabiliteit die werkt op de smalste plekken. Het ViPPS hydraulisch systeem verhoogt de werksnelheid.

Yanmar SV17VT

Yanmar SV17VT

Ondanks zijn compacte afmetingen levert de SV17VT de prestaties van een veel groter model. Ideaal voor het graven van sleuven en landschapsaanleg in krappe stedelijke omgevingen of rondom woningen. Deze graafmachine biedt een uitstekende stabiliteit en is voorzien van een voorgevormd uitschuifbaar stalen onderstel.

Yanmar SV19VT

Yanmar SV19VT

De SV19VT is perfect geschikt voor grondverzettoepassingen in krappe stedelijke werkterreinen of woonwijken en is krachtig, compact en zeer veelzijdig. Deze minigraver is voorzien van een stalen uitschuifbaar onderstel om de werkstabiliteit verder te verbeteren.