Cormidi

Cormidi hoofdbeeld

Cormidi srl werd in 1995 opgericht door Armando, Antonio, Massimiliano en Sandro Cormidi, ondernemende broeders uit het zuiden van Italië. Armando Cormidi is de CEO van Cormidi S.r.l. Italia en executive vice-president van Cormidi USA in de Verenigde Staten.

over Cordimi

Het bedrijf is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van minidumpers en getrokken skidladers, robuust en veelzijdig maar uiterst compact en handig voor gebruik op bouwplaatsen en bij bedrijven voor het verplaatsen van aarde, maar ook voor gebruik in de landbouw.

De bedrijfsfilosofie van Cormidi is gebaseerd op de principes van compactheid, hoge standaardkwaliteit en continue innovatie. Zo veel zelfs dat de geproduceerde machines bekend staan om hun stevigheid, kracht en duurzaamheid. Dit alles weerspiegelt het doel van het bedrijf om robuuste, krachtige en duurzame machines te produceren en op de markt te brengen, die absolute veiligheid en bescherming voor operators garanderen.

Cormidi is bijzonder respectvol voor het milieu. Zijn machines zijn namelijk voor 75% gemaakt van recyclebare componenten en worden getankt met groene diesel, benzine en elektriciteit; de olie die in de motoren wordt gebruikt, heeft een lage impact op het milieu.

Bekijk ons aanbod

Cormidi

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Verbauwhede BVBA

Antwerpsesteenweg 871
9041 Oostakker

Soenens Filip

Bruggestraat 286
8770 Ingelmunster

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.