Cormidi

Exclusieve verdeler - Cormidi hoofdbeeld

Cormidi werd opgericht in 1995 door de gebroeders Cormidi in het zuiden van Italië. Het bedrijf ontwikkelt en produceert veelzijdige rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen.

OVER CORMIDI

Cormidi werd opgericht in 1995 door de gebroeders Cormidi in het zuiden van Italië. Om meer aanwezig te zijn op de Amerikaanse en Canadese markt, beslissen ze in 2011 een tweede vestiging te openen in Connecticut (USA). Enkele jaren later in 2015 kiest het Italiaanse leger voor Cormidi als één van hun machinepark leveranciers.

Het bedrijf ontwikkelt en produceert rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen. De machines zijn uiterst veelzijdig en compact waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik in diverse sectoren zoals de bouw- én landbouwsector. Dankzij hun bedrijfsfilosofie, gebaseerd op een hoge standaardkwaliteit en continue innovatie, staan hun dumpers bekend als stevige, krachtige én duurzame machines. Ze garanderen dan ook de absolute veiligheid en bescherming van de operator. 

Ook hun aandacht voor het milieu onderscheidt hen van de concurrentie. De dumpers bestaan voor 75% uit recycleerbare componenten en worden voorzien van groene diesel, benzine en elektriciteit. Cormidi is recent gestart met het produceren van een volledige reeks elektrische én hybride rupsdumpers en –onderstellen. 

Bekijk hier ons aanbod

Cormidi
Preferred partners

Devano verhuur BV

Diebeke 3

9506 Geraardsbergen

Tuboma BV

Gentstraat 198

9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22

9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BV

Blekerijweg 45a

8972 Proven

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of uw werkplaats. Wij kunnen iedereen voorzien van professioneel en eerlijk advies.

Service

Door jarenlange ervaring en knowhow kunt u bij CEBEKO zeker zijn van een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. 

Verhuur

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Geen idee welke machine u nodig heeft? CEBEKO geeft graag advies zodat u zeker de juiste machine huurt.