Cormidi

Cormidi hoofdbeeld

Cormidi srl werd in 1995 opgericht door de gebroeders Cormidi in het zuiden van Italië. Het bedrijf ontwikkelt en produceert rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen. Ze zijn uiterst veelzijdig en compact waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik in diverse sectoren.

over Cordimi

Cormidi srl werd in 1995 opgericht door de gebroeders Cormidi in het zuiden van Italië. Armando Cormidi is de CEO van Cormidi Srl Italia en vice-president van Cormidi USA. Het bedrijf ontwikkelt en produceert rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen. Ze zijn uiterst veelzijdig en compact waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik in diverse sectoren zoals de bouwsector én de landbouwsector.

De bedrijfsfilosofie van Cormidi is gebaseerd op compactheid, hoge standaardkwaliteit en continue innovatie. Dankzij deze principes staan hun machines gekend voor hun stevigheid, kracht én duurzaamheid. Dit alles weerspiegelt het doel van het bedrijf om robuuste, krachtige en duurzame machines te produceren, die absolute veiligheid en bescherming voor operators garanderen. Cormidi is bijzonder respectvol voor het milieu. Hun machines zijn namelijk voor 75% gemaakt van recycleerbare componenten en worden voorzien van groene diesel, benzine en elektriciteit.

Bekijk ons aanbod

Cormidi

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines maken deel uit van ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

CEBEKO staat steeds garant voor een optimale service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Dankzij onze uitgebreide verhuurvloot is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel én zorgvuldig.