Cormidi

Cordimi

Cormidi srl werd in 1995 opgericht door Armando, Antonio, Massimiliano en Sandro Cormidi, ondernemende broeders uit het zuiden van Italië. Armando Cormidi is de CEO van Cormidi S.r.l. Italia en executive vice-president van Cormidi USA in de Verenigde Staten.

over Cordimi

Het bedrijf is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van minidumpers en getrokken skidladers, robuust en veelzijdig maar uiterst compact en handig voor gebruik op bouwplaatsen en bij bedrijven voor het verplaatsen van aarde, maar ook voor gebruik in de landbouw.

De bedrijfsfilosofie van Cormidi is gebaseerd op de principes van compactheid, hoge standaardkwaliteit en continue innovatie. Zo veel zelfs dat de geproduceerde machines bekend staan om hun stevigheid, kracht en duurzaamheid. Dit alles weerspiegelt het doel van het bedrijf om robuuste, krachtige en duurzame machines te produceren en op de markt te brengen, die absolute veiligheid en bescherming voor operators garanderen.

Cormidi is bijzonder respectvol voor het milieu. Zijn machines zijn namelijk voor 75% gemaakt van recyclebare componenten en worden getankt met groene diesel, benzine en elektriciteit; de olie die in de motoren wordt gebruikt, heeft een lage impact op het milieu.

Bekijk ons aanbod

Cordimi

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Verbauwhede BVBA

Antwerpsesteenweg 871
9041 Oostakker

Soenens Filip

Bruggestraat 286
8770 Ingelmunster

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkende en officiële invoerder van deze topmerken kan CEBEKO hierdoor een optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines behoort tot ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

Ook onze service mag gezien worden: wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Onze eigen monteurs zijn ervaren en hooggespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Zo kunnen zij u in alle omstandigheden optimaal helpen.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Wij bieden een heel uitgebreid machinepark aan. Hierdoor is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel en zorgvuldig.