Afmelden is zonet nog eenvoudiger geworden!

U heeft het zich vast al eens afgevraagd. Waar laat ik de machine achter wanneer de werken klaar zijn Welk rechtstreeks nummer kan ik bellen bij een defect of technische vraag? Geen nood!

Afmelden via onze website

Om het afmeldproces eenvoudiger te maken voor u als klant, voorzien wij onze machines voortaan van afmeldstickers. Ze bevatten enkele belangrijke richtlijnen voor afmelding alsook enkele waarschuwingen om onverwachte kosten te vermijden. 

Afmelden kan zowel telefonisch, via mail als online op onze website. Om de telefoondruk voor ons verhuurteam te verminderen, geven wij uiteraard de voorkeur aan afmeldingen via mail of onze website. Om dit aan te moedigen hebben wij onze stickers voorzien van een QR code die linkt naar het afmeldformulier op onze site. De invulvelden hebben wij tot een minimum beperkt zodat het invullen niet veel tijd in beslag neemt.  

Mocht het formulier niet meteen helemaal duidelijk zijn, kunt u onderstaand filmpje bekijken. Hierin wordt elk invulveld kort uitgelegd zodat u voortaan snel en eenvoudig kan afmelden, op uw computer of met uw smartphone.

Ook reserveren kan via onze website!

Linksboven op onze website kunt u de button vinden om een machine af te melden en tevens ook een button om een machine te reserveren. Het formulier is eveneens zeer duidelijk opgesteld en makkelijk in te vullen. 

De machine afmelden kan ook via onze website.
Afmeldstickers op onze verhuurmachines
Meet the team

Meet the team - Dieter Bolle

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen. 

REINIGING MACHINES

Wij merken op dat gehuurde machines steeds vaker sterk vervuild terugkeren naar ons depot. Daarom wil CEBEKO graag een oproep doen naar alle klanten.