Afmelden is zonet nog eenvoudiger geworden!

U heeft het zich vast al eens afgevraagd. Waar laat ik de machine achter wanneer de werken klaar zijn Welk rechtstreeks nummer kan ik bellen bij een defect of technische vraag? Geen nood!

Afmelden via onze website

Om het afmeldproces eenvoudiger te maken voor u als klant, voorzien wij onze machines voortaan van afmeldstickers. Ze bevatten enkele belangrijke richtlijnen voor afmelding alsook enkele waarschuwingen om onverwachte kosten te vermijden. 

Afmelden kan zowel telefonisch, via mail als online op onze website. Om de telefoondruk voor ons verhuurteam te verminderen, geven wij uiteraard de voorkeur aan afmeldingen via mail of onze website. Om dit aan te moedigen hebben wij onze stickers voorzien van een QR code die linkt naar het afmeldformulier op onze site. De invulvelden hebben wij tot een minimum beperkt zodat het invullen niet veel tijd in beslag neemt.  

Mocht het formulier niet meteen helemaal duidelijk zijn, kunt u onderstaand filmpje bekijken. Hierin wordt elk invulveld kort uitgelegd zodat u voortaan snel en eenvoudig kan afmelden, op uw computer of met uw smartphone.

Ook reserveren kan via onze website!

Linksboven op onze website kunt u de button vinden om een machine af te melden en tevens ook een button om een machine te reserveren. Het formulier is eveneens zeer duidelijk opgesteld en makkelijk in te vullen. 

De machine afmelden kan ook via onze website.
Afmeldstickers op onze verhuurmachines

20 vrijkaarten voor het land- en tuinbouwsalon in Roeselare! 

CEBEKO deelt 20 vrijkaarten uit voor Het salon voor landbouw, tuinbouw en park in Roeselare. Dat wil je toch niet missen?!?

CEBEKO Rode Neuzen

We lift your spirit - Rodeneuzendag

Bij CEBEKO vinden we – als bedrijf en als collega’s – sociaal engagement van groot belang. Ook wij willen dan ook ons steentje bijdragen! Daarom hebben wij meteen een volledige doos van 60 Rode Neuzen t.w.v € 300 gekocht. Neen, die verkopen we niet! We delen ze gewoon uit.