Yanmar

CEBEKO | Exclusieve verdeler Yanmar

Sinds 1994 zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners. Als exclusieve verdeler kunnen wij u steeds de nieuwste Yanmar-machines aanbieden voorzien van complementaire servicemogelijkheden.

OVER YANMAR

Sinds 1994 zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners in compact materieel. CEBEKO is momenteel actief als officieel dealer/invoerder van Yanmar machines voor regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en het Zuiden van Vlaams-Brabant. Recent werd ook de provincie Henegouwen hier aan toegevoegd.

Met hun uitzonderlijke ervaring sinds 1912 kan de Yanmar-groep zich profileren als marktleider op vlak van kwalitatief compact materieel. Hun uitgebreid gamma bestaat vandaag de dag uit meer dan 20 modellen met 3.500 beschikbare configuraties. Yanmar is het meest gekend voor zijn kwalitatieve en duurzame mini- en midigraafmachines op rupsen maar heeft ook rupsdumpers, mobiele graafmachines en compacte wielladers in het aanbod. Hoewel het hart van Yanmar in Chikugo (Fukuoka) in Japan ligt, proberen ze met hun productielocaties in Saint-Dizier (Frankrijk) en Crailsheim (Duitsland) de Europese markt te veroveren.

YANMAR PREMIUM DEALER

Nabijheid, snelheid, betrouwbaarheid én kwaliteit van de dienstverlening zijn een constante zorg voor Yanmar-dealers zoals CEBEKO. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van het volledige aanbod Yanmar-machines, onderhoudscontracten, advies op maat en praktische assistentie. Ook voor het complete assortiment van originele Yanmar onderdelen bent u bij CEBEKO aan het juiste adres. De meeste originele onderdelen zijn uit voorraad leverbaar.

CEBEKO werd reeds 4 opeenvolgende jaren verkozen tot Yanmar Premium Dealer dankzij onze hoge score op diverse criteria. Hierdoor maken wij deel uit van een selecte groep Europese Yanmar dealers die zich onderscheiden in uitmuntende service in de dienst na verkoop. Onze techniekers en (after)sales managers nemen frequent deel aan opleidingen georganiseerd door Yanmar om hun knowhow te verbeteren.

Bekijk hier ons aanbod

CEBEKO | Exclusieve verdeler Yanmar
Preferred partners

Devano verhuur BV

Diebeke 3

9506 Geraardsbergen

Tuboma BV

Gentstraat 198

9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22

9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BV

Blekerijweg 45a

8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van Yanmar, Cormidi, MultiOne en Thwaites. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kunnen wij optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van ons uitgebreid aanbod.

 

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of uw werkplaats. Wij kunnen iedereen voorzien van professioneel en eerlijk advies.

Service

Door jarenlange ervaring en knowhow kunt u bij CEBEKO zeker zijn van een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. 

Verhuur

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Geen idee welke machine u nodig heeft? CEBEKO geeft graag advies zodat u zeker de juiste machine huurt.