Yanmar

Exclusieve verdeler - Yanmar hoofdbeeld

Sinds 1994 zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners. Als exclusieve verdeler kunnen wij u steeds de nieuwste Yanmar-machines aanbieden voorzien van complementaire servicemogelijkheden.

OVER YANMAR

Nabijheid, snelheid, betrouwbaarheid én kwaliteit van de dienstverlening zijn een constante zorg voor Yanmar-dealers zoals CEBEKO. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van Yanmar-machines en –onderdelen. De meeste originele onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Dankzij onze uitmuntende dienst na verkoop zijn wij reeds vier opeenvolgende jaren erkend als Yanmar Premium Dealer. 

Met hun uitzonderlijke ervaring sinds 1912 kan de Yanmar-groep zich profileren als marktleider op vlak van kwalitatief compact materieel. Hun divers aanbod van conventionele en zero tail swing mini- en midigraafmachines en dumpers werd in de afgelopen jaren ook uitgebreid met compacte wielladers en mobiele graafmachines. 

Het begon voor Yanmar allemaal in Chikugo (Fukuoka) in Japan, het hart van de productontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van hun producten. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht beslist Yanmar in 1988 dat ze ook de Europese markt willen veroveren. Na de opbouw van hun eerste productielocatie in Saint-Dizier (Frankrijk) volgt een tijd later ook een tweede Europese productielocatie. 

In 2016 beslist Yanmar om de Duitse divisie van Terex Compact Equipment over te nemen. Ook de productie-, verkoop- en ontwikkelingscentra in Crailsheim  en het distributiecentrum voor wisselstukken in Rothenbrug worden eigendom van Yanmar. Als uitvinder van het ViO-concept (de Zero Tail Swing minigraafmachines) is het steeds hun missie om betrouwbare, veilige en duurzame machines te produceren.

Bekijk hier ons aanbod

Officieel dealer-invoerder van Yanmar
Preferred partners

Devano verhuur BV

Diebeke 3

9506 Geraardsbergen

Tuboma BV

Gentstraat 198

9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22

9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BV

Blekerijweg 45a

8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van Yanmar, Cormidi, MultiOne en Thwaites. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kunnen wij optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van ons uitgebreid aanbod.

 

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of uw werkplaats. Wij kunnen iedereen voorzien van professioneel en eerlijk advies.

Service

Door jarenlange ervaring en knowhow kunt u bij CEBEKO zeker zijn van een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. 

Verhuur

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Geen idee welke machine u nodig heeft? CEBEKO geeft graag advies zodat u zeker de juiste machine huurt.