Yanmar

Yanmar

Met 2 productielocaties in Saint-Dizier (Frankrijk) en in Crailsheim (Duitsland) produceert en distribueert Yanmar Construction Equipment Europe bouwmachines die speciaal zijn ontworpen voor de bouw, civiele techniek en landschapsarchitectuur.

over yanmar

Yanmar, specialist in compact materiaal, biedt een volledig assortiment machines, waaronder conventionele en zero tail swing mini- en midi-graafmachines, dumpers, compacte wielladers, mobiele graafmachines, verlichtingstorens en aanbouwdelen.

Als uitvinder van het ViO-concept (Zero Tail Swing minigraafmachines), is het de missie van Yanmar om betrouwbare, veilige en robuuste machines te produceren die perfect voldoen aan de eisen van de markt. Van het ontwerp en de productie van onze machines tot de follow-up en de dienstverlening aan onze klanten, de kwaliteitsbenadering van Yanmar doordringt de bedrijfscultuur op alle niveaus.

Yanmar is ook een netwerk van meer dan 170 dealers in heel Europa. Nabijheid, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening: een constante zorg voor Yanmar-dealers.

Bekijk ons aanbod

Yanmar

preferred partners

Devano Verhuur BVBA

Diebeke 3
9506 Geraardsbergen

Tuboma BVBA

Gentstraat 198
9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22
9052 Zwijnaarde

Verbauwhede BVBA

Antwerpsesteenweg 871
9041 Oostakker

Soenens Filip

Bruggestraat 286
8770 Ingelmunster

Vanryckeghem BVBA

Blekerijweg 45a
8972 Proven

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van bouwmachines van YANMAR, MultiOne & Cormidi. Als erkende en officiële invoerder van deze topmerken kan CEBEKO hierdoor een optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook toebehoren voor deze machines behoort tot ons verkoopgamma.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij u thuis kunnen geleverd worden. Van het merk Yanmar, MultiOne & Cormidi kunnen wij u de meeste wisselstukken binnen de werkdag bezorgen. Zo valt uw werf nooit stil.

Service

Ook onze service mag gezien worden: wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op uw werfsite. Onze eigen monteurs zijn ervaren en hooggespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Zo kunnen zij u in alle omstandigheden optimaal helpen.

Verhuur

Bij CEBEKO kunt u ook terecht voor het huren van bouwmachines zonder machinist. Wij bieden een heel uitgebreid machinepark aan. Hierdoor is er voor elke toepassing een passende oplossing! Door onze eigen transport- en servicemogelijkheden werken we onafhankelijk, snel en zorgvuldig.