Yanmar

CEBEKO | Exclusieve verdeler Yanmar

Sinds 1994 zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners. Als exclusieve verdeler kunnen wij u steeds de nieuwste Yanmar-machines aanbieden voorzien van complementaire servicemogelijkheden.

OVER YANMAR

Sinds 1994 zijn CEBEKO en Yanmar vaste partners in compact materieel. CEBEKO is momenteel actief als officieel dealer/invoerder van Yanmar machines voor regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, het Zuiden van Vlaams-Brabant en Henegouwen.

Met hun uitzonderlijke ervaring sinds 1912 kan de Yanmar-groep zich profileren als marktleider op vlak van kwalitatief compact materieel. Hun uitgebreid gamma bestaat vandaag de dag uit meer dan 40 modellen met 3.500 beschikbare configuraties. Yanmar is het meest gekend voor zijn kwalitatieve en duurzame mini- en midigraafmachines op rupsen maar heeft ook rupsdumpers, mobiele graafmachines en compacte wielladers in het aanbod. Hoewel het hart van Yanmar in Chikugo (Fukuoka) in Japan ligt, proberen ze met hun productielocaties in Saint-Dizier (Frankrijk) en Crailsheim (Duitsland) de Europese markt te veroveren.

YANMAR PREMIUM DEALER

Nabijheid, snelheid, betrouwbaarheid én kwaliteit van de dienstverlening zijn een constante zorg voor Yanmar-dealers zoals CEBEKO. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van het volledige aanbod Yanmar-machines, advies op maat en praktische assistentie. Ook voor het complete assortiment van originele Yanmar onderdelen bent u bij CEBEKO aan het juiste adres. 

CEBEKO werd reeds verschillende jaren verkozen tot Yanmar Premium Dealer. Hierdoor maken wij deel uit van een selecte groep Europese Yanmar dealers die zich onderscheiden in uitmuntende service in de dienst na verkoop. Onze techniekers en (after)sales managers nemen frequent deel aan opleidingen georganiseerd door Yanmar om hun knowhow te verbeteren.

Bekijk hier ons aanbod

CEBEKO | Exclusieve verdeler Yanmar
Preferred partners

Devano verhuur BV

Diebeke 3

9506 Geraardsbergen

Tuboma BV

Gentstraat 198

9700 Oudenaarde

Thienpondt Peter

Krekelstraat 22

9052 Zwijnaarde

Vanryckeghem BV

Blekerijweg 45a

8972 Proven

YTC Machines

Rue de Mons 75

7011 Mons

Matupami BV

Postweg 210

1602 Sint-Pieters-Leeuw