Elektrische hoogwerkers

Binnenwerk dient altijd met een elektrische hoogwerker te gebeuren. Ze zijn geluidsarm en emissievrij. Deze hoogwerkers op banden zijn enkel geschikt voor een verharde en vlakke ondergrond.

JLG TOUCAN 8E

JLG TOUCAN 8E

Dankzij de compacte afmetingen en het uiterst precieze besturingssysteem, is deze verticale masthoogwerker geschikt voor nauwe ruimtes, meer bepaald magazijnen.

JLG E300AJP

JLG E300AJP

Deze compacte hoogwerker is ideaal voor werkzaamheden in moeilijk bereikbare plaatsen dankzij de bijna verticale giek positionering en een zijwaartse beweging van 180°.

MANITOU 120AETJ

MANITOU 120AETJ

Deze elektrische Manitou is ideaal om in te zetten voor smalle ruimtes. Obstakels vormen geen probleem gezien de hoogwerker voorzien is van een knikarm die erover heen kan werken.

JLG E450AJ

JLG E450AJ

De JLG E450AJ is de ideale oplossing voor werkzaamheden in loodsen, magazijnen & ateliers.

MANITOU 170AETJ

MANITOU 170AETJ

De 170AETJ is de ideale oplossing voor werkzaamheden in loodsen, magazijnen & ateliers.

JLG E600JP

JLG E600JP

De E600JP is de grootste elektrisch aangedreven telescoophoogwerker in de branche met een werkhoogte van 20,4 meter. De hoogwerker is emissievrij en geluidsarm en kan hierdoor gebruikt worden voor binnenwerk in magazijnen, werkplaatsen en fabrieken.

Waarom voor CEBEKO kiezen?

personalised service

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. Door open communicatie, deskundig advies en een persoonlijke aanpak willen wij u een superieure klantenbeleving bieden. Wij werken steeds in functie van uw tevredenheid en zoeken een gepaste oplossing voor elk project.

performant machinery

Doorheen de jaren hebben wij een sterke reputatie opgebouwd. Als erkend en officieel dealer-invoerder van heel wat topmerken kunnen wij steeds een optimale kwaliteit en service aanbieden. Wij spelen in op de wensen van onze klanten door vaak nieuwe machines aan te kopen. Zo kunnen we onze uitgebreide verhuurvloot up-to-date houden. 

powered by trust

CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken. 

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw