Toebehoren Graafmachines

CEBEKO heeft een breed aanbod toebehoren waarmee u uw aangekochte graafmachine naar eigen wens kan personaliseren. Elk accessoire heeft een specifiek doel en kan u het werk aanzienlijk makkelijker maken. We bieden heel wat kwaliteitsmerken aan zoals Yanmar, Cangini, HKS en Gyru-Star. Ook voor op maat gemaakte accessoires zoals bakken en snelwissels kunt u bij ons terecht.

puinbak

Puinbakken

Dit aanbouwdeel kan zand, fijne grond en water door de bak laten lopen bij het oppakken van vaste materialen als rotsen, stenen, wortels en puin.

 • Breedte van 600 tot 1300 mm
 • Gewicht van 49 tot 370 kilo
 • Elke bak kan verkregen worden met afschroefbare of oplastanden.
0 tot 12 ton
Banaanbakken

Banaanbakken

Een banaanbak kan gebruikt worden voor het graven van smalle sleuven. 

 • Breedte van 200 tot 600 mm
 • Inhoud van 20 tot 132 liter
 • Gewicht van 17 tot 133 kilo
 • Elke bak kan verkregen worden met afschroefbare of oplastanden.
0 tot 12 ton
Slotenbak

Slotenbakken

Met een slotenbak kan men afwerk- , graaf- en laadwerk uitvoeren. Ze zijn geschikt voor het reinigen van brede sleuven, het afgraven van hellingen, nivellering en het laden van materiaal.

 • Breedte van 750 tot 1800 mm
 • Inhoud van 41 tot 555 liter
 • Gewicht van 32 tot 330 kilo
 • Elke bak kan verkregen worden met afschroefbare of oplastanden.
0 tot 12 ton

Dieplepelbakken

Een dieplepelbak is bedoeld voor diverse laad- en graaf werkzaamheden.

 • Breedte van 350 tot 1000 mm
 • Inhoud van 22 tot 452 liter
 • Gewicht van 21 tot 199 kilo
 • Elke bak kan verkregen worden met afschroefbare of oplastanden.
0 tot 12 ton
Lasco Houtsplijter op kraan

Houtsplijters & grijpers

Onze houtsplijters - en grijpers kunnen op verschillende machines worden aangesloten.
De houtsplijters zijn al succesvol getest op graafmachines tot en met 30 ton. De hydraulische splijters kunnen zowel kleine als grote houtblokken splijten en zijn door hun gebruiksvriendelijkheid de ideale manier om houtblokken te splijten! Onze houtgrijpers zijn de beste oplossing om hout te manipuleren.

Beschikbaar voor elk tonnage
Zeefbak Gyru-Star

Zeefbakken

De zeefbakken van Gyru-Star en Cangini zijn ideaal voor het sorteren van materialen met verschillende diameters. De materialen worden van elkaar gescheiden zonder de grote stukken te vermalen. Ook bij afbraak- en bouwwerken kunnen de zeefbakken ingezet worden voor het sorteren van bouwpuin om het recycleren te vergemakkelijken.

Beschikbaar voor elk tonnage
Snelwissel CEB

Snelwissels

We hebben bij CEBEKO zowel mechanische als hydraulische snelwissels in het aanbod, met of zonder lasthaak. Ze zijn universeel inzetbaar met eenvoudige bediening.

0 tot 60 ton
Yanmar Breekhamer

Breekhamers

De hydraulische breekhamers van Yanmar passen op elk type minigraver. Er is keuze uit 8 diverse breekhamers van 60 tot 900 kg. Dankzij het monobloc-ontwerp zijn er geen trekstangen aanwezig die kunnen beschadigd raken. De hoogwaardige isolatieschelpen zorgen voor de nodige geluids- en vibratiereductie.

0 tot 14 ton
Grondboren Cangini

Grondboren

De Cangini grondboor zorgt voor nauwkeurige en snelle resultaten. De uitzonderlijke kwaliteit van de hydraulische motor en het staal maken dit aanbouwdeel zeer duurzaam. De drie verschillende boorkoppen kunnen ingezet worden bij diverse bodems.

1,2 tot 14 ton
Cangini verdichtingswiel

Verdichtingswiel

Dit verdichtingswiel van Cangini is het perfecte uitrustingsstuk om op een professionele en eenvoudige wijze grond te verdichten. Dit aanbouwdeel, die bovendien werkt zonder trillingen, is geschikt voor werken zoals het plaatsen of vervangen van leidingen, kabels en rioolbuizen.

1,5 tot 20 ton
Cangini Sorteergrijper

Sloop-sorteergrijpers

De sloop-sorteergrijpers van Cangini kunnen gebruikt worden voor het sorteren, grijpen, opruimen en verplaatsen van diverse materialen. Dankzij het sterke frame kunnen ze ook ingezet worden bij afbraakwerken. Ze zijn standaard uitgerust met een hydraulische rotator. 

0 tot 14 ton
Nog geen foto beschikbaar

Draaikantelstukken & Tiltrotators

Een draaikantelstuk of tiltrotator zorgt ervoor dat uw graafmachine nog breder inzetbaar is dan voorheen. Ons aanbod van topmerken zoals HKS en NOX zijn dé oplossing voor grondverzet en sloopwerkzaamheden. De graafmachine dient minder verplaatst te worden waardoor de productiviteit flink omhoog gaat.

Beschikbaar voor elk tonnage