In de kijker: Dual Power

De voordelen van een dieselmotor & een elektrische motor in één machine? Dat kan!

Dankzij een ombouwprocedure kunnen wij vanaf nu ook machines aanbieden met Dual Power. Deze machines beschikken zowel over een diesel- als over een elektrische motor, waardoor men bespaart op brandstof & zo ook de ecologische voetafdruk verkleint.

Ondertussen hebben wij al een reeks machines omgebouwd tot hybride machines of machines met Dual Power. Concreet wordt er dus op een machine met dieselmotor, een elektrische motor bijgeplaatst, waardoor men makkelijk kan overschakelen van diesel naar elektrisch en omgekeerd. Het klinkt simpel, maar het is een proces waarbij men bij een specialist moet aankloppen. Klanten kunnen met de Dual Power-machines kiezen welke motor ze gebruiken in functie van het uit te voeren werk, maar besparen sowieso op brandstof. Daardoor zijn de emissie-waarden van een Dual Power-machine ook lager. Een win-win voor de klant, en voor het milieu.

Meer weten? Neem contact op via info@cebeko.be of op 050 21 49 35

Dual power
DP

Nieuwe roterende verreiker

Sinds kort kun je de Manitou MRT 2150 roterende verreiker huren bij CEBEKO. De MRT 2150 heeft een hefvermogen van 4999 kg.

Yanmar Premium Dealer

Met trots kunnen wij melden dat CEBEKO voor het derde jaar op rij Yanmar Premium Dealer
geworden is!

Vriendelijk behulpzaam team, van de telefoniste tot het magazijn, super service qua onderdelen!

Jan Bogaert

Kort en krachtig : CEBEKO : een bedrijf op zijn plaats :
C : CEBEKO
E : EERLIJK
B: BELOVEN IS BELOVEN
E: ENERGIEK BEDRIJF
K: KRACHTIG
O: ONDERNEMEND

Johan Meeuws

Er is er maar één die de service kan geven die we nodig hebben, en dat zijn jullie. Altijd met een smile en nooit een ‘neen’.

Stefan Vanhee - Cloet Bouw