Onze eerste catalogus is een feit!

Het is zover... Onze eerste catalogus is een feit!

In deze catalogus kunt u de voorstelling terugvinden van alle merken in onze merkenportfolio waarvan wij officieel dealer-invoerder zijn: Yanmar graafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers. Daarna volgt een handig overzicht van ons verkoopaanbod en verhuurvloot per categorie. Vervolgens geven wij ook wat meer informatie over transport en het verhuurproces. Hierop volgt een korte uitleg over onze wisselstukken en serviceafdeling én extra informatie over ons uitgebreid aanbod op maat gemaakte toebehoren. We eindigen met onze rechtstreekse contactgegevens en openingsuren zodat u ons steeds snel en vlot kunt bereiken.

Download de interactieve pdf-versie van onze catalogus door op onderstaande knop te klikken. Door te klikken op diverse logo's of titels wordt u doorverbonden naar de bijhorende pagina op onze website.

DOWNLOAD HIER

20 APRIL: AANGEPASTE OPENINGSUREN

Om ons bedrijfsterreinen optimaal voor te bereiden voor de opendeurdag van 21 april, sluiten we onze burelen en verhuurdienst op vrijdag vroeger dan gewoonlijk.

Wij stellen een nieuwe samenwerking aan u voor!

Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in hun merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers.