Onze eerste catalogus is een feit!

Het is zover... Onze eerste catalogus is een feit!

In deze catalogus kunt u de voorstelling terugvinden van alle merken in onze merkenportfolio waarvan wij officieel dealer-invoerder zijn: Yanmar graafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers. Daarna volgt een handig overzicht van ons verkoopaanbod en verhuurvloot per categorie. Vervolgens geven wij ook wat meer informatie over transport en het verhuurproces. Hierop volgt een korte uitleg over onze wisselstukken en serviceafdeling én extra informatie over ons uitgebreid aanbod op maat gemaakte toebehoren. We eindigen met onze rechtstreekse contactgegevens en openingsuren zodat u ons steeds snel en vlot kunt bereiken.

Download de interactieve pdf-versie van onze catalogus door op onderstaande knop te klikken. Door te klikken op diverse logo's of titels wordt u doorverbonden naar de bijhorende pagina op onze website.

DOWNLOAD HIER

CEBEKO | Nieuws | Bedankt!

Terugblik op een geslaagd jaar

In december blikken we bij CEBEKO terug op een uitdagend, maar zeer geslaagd jaar. Zo mochten we in 2022 ons team verder uitbreiden met enkele nieuwe collega's.

CEBEKO nieuwbouw

CEBEKO bouwt aan zijn toekomst!

CEBEKO heeft een lange weg afgelegd, van klein familiebedrijfje tot een uit de kluiten gewassen KMO. De laatste jaren is zowel de omvang van onze verhuurvloot als het CEBEKO team zeer sterk gegroeid. Het huidige terrein en gebouw worden wat te klein om alle machines en medewerkers een plaats te geven. Hoog tijd dus voor een nieuwe locatie! De bouw van onze nieuwbouw start in 2022 en wij hopen in het voorjaar van 2023 te kunnen starten met de verhuis.