Onze eerste catalogus is een feit!

Het is zover... Onze eerste catalogus is een feit!

In deze catalogus kunt u de voorstelling terugvinden van alle merken in onze merkenportfolio waarvan wij officieel dealer-invoerder zijn: Yanmar graafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers. Daarna volgt een handig overzicht van ons verkoopaanbod en verhuurvloot per categorie. Vervolgens geven wij ook wat meer informatie over transport en het verhuurproces. Hierop volgt een korte uitleg over onze wisselstukken en serviceafdeling én extra informatie over ons uitgebreid aanbod op maat gemaakte toebehoren. We eindigen met onze rechtstreekse contactgegevens en openingsuren zodat u ons steeds snel en vlot kunt bereiken.

Download de interactieve pdf-versie van onze catalogus door op onderstaande knop te klikken. Door te klikken op diverse logo's of titels wordt u doorverbonden naar de bijhorende pagina op onze website.

DOWNLOAD HIER

Nieuwjaarsactie

10% korting op tal van stockartikelen! Hou jouw machines winterproof met CEBEKO.

CEBEKO op het Salon

Van 23 tot 25 februari kun je ons terugvinden op Het Salon voor landbouw, tuinbouw & park in Expo Roeselare. Benieuwd om de nieuwste producten van Yanmar, Cormidi of Multi-One te ontdekken en ze meteen ook eens met je eigen ogen te zien? Breng ons zeker een bezoekje op de stand.