Meet the team - Margaux Buddaert

Meet the team - Margaux Buddaert

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. Hoog tijd dus om het CEBEKO team met trots aan jullie voor te stellen. Elke maand zetten we een nieuwe medewerker in de kijker.

Vandaag zetten we Margaux Buddaert in de kijker, die sinds januari 2020 werkzaam is bij CEBEKO. Als Management Assistant is ze een echte duizendpoot en van alle markten thuis. Zo ondersteunt ze de salesafdeling, de boekhouding én onze zaakvoerder Tom Dekoninck. Waarom we overwegen om haar een standbeeld te geven op onze nieuwe site? Samen met Tom zorgde zij ervoor dat, ondanks de vele vertragingen en moeilijke beslissingen, het nieuwbouwplan tot een goed einde werd gebracht. We zijn dan ook erg dankbaar dat we elke dag kunnen werken in ons lichtrijk splinternieuw gebouw.

Meet the team - Margaux Buddaert  Meet the team - Margaux Buddaert

Momenteel moeten we Margaux even missen op kantoor want recent mocht zij haar prachtige zoon Mats verwelkomen. Schattig gezelschap om mee te nemen op haar vele uitstapjes en wandelingen in de natuur. In haar vrije tijd kan ze enorm genieten van tijd spenderen met haar vrienden. Ze houdt van lekker eten en drinken, van een fris pintje op een zonovergoten terras tot een lekkere brunch met bubbels. Op kantoor is Margaux een echte koffiedrinker. Mensen zeggen soms ‘geen zorgen, ik bijt niet’ maar zolang Margaux haar ochtendkoffie niet heeft gedronken, zijn we best even voorzichtig. 

We vroegen Margaux naar haar grootste blunder op de werkvloer en kregen dit antwoord: ‘Keuze genoeg. Ik blunder af en toe aangezien ik nogal onhandig ben.’ En dat kunnen wij alleen maar beamen. Maar dat zorgt er ook voor dat er samen met haar op kantoor geen saaie werkdagen zijn. Waarom ze graag bij CEBEKO werkt? Naast de lekkere koffie geniet ze ook van de toffe werksfeer waarbij de collega’s elkaar onderling ondersteunen. Er wordt hard gewerkt, maar er gaat geen dag voorbij waarbij er niet gelachen wordt. Ze kan mensen die bij CEBEKO willen solliciteren alleen maar zeggen: niet twijfelen, gewoon doen! 
 

Meet the team - Margaux Buddaert
Meet the team - Margaux Buddaert
CEBEKO | Nieuws | Develon

Doosan bouwmachines is nu Develon

Hyundai Doosan Infracore (HDI) vervangt het merk Doosan voor zijn bouwmachines en introduceert Develon

CEBEKO | Nieuws | Veilig werken op hoogte

Veilig werken op hoogte

Heel wat arbeidsongevallen zijn het gevolg van een verkeerd gebruik van een hoogwerker of schaarlift. Een goede opleiding, het volgen van de veiligheidsvoorschriften, regelmatige inspectie van de machine en een valharnas kunnen veel van deze ongevallen voorkomen.