Meet the team - Kenneth Decloedt

Meet the team - Kenneth Decloedt

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. Hoog tijd dus om het CEBEKO team met trots aan jullie voor te stellen. Elke maand zetten we een nieuwe medewerker in de kijker.

Vandaag zetten we opnieuw een medewerker in de kijker en deze keer is dat Kenneth Decloedt. Een oude bekende, want in een ver verleden sleutelde hij al eens eerder aan CEBEKO machines. Zijn (huidige) avontuur bij CEBEKO startte bijna 5 jaar geleden. Zo ging hij in juli 2019 van start als koerman en was hij verantwoordelijk voor het klaarzetten van verhuurmachines. Ondertussen sleutelt hij full time aan onze verhuurvloot als onderhoudstechnieker. Het spreekt dan ook voor zich dat hij ons uitgebreid machinepark kent als zijn broekzak.

We kennen Kenneth bij CEBEKO als ‘Ketnet’ of ‘de kleen’, een gast met het hart op de juiste plaats. Recht voor de vuist (openhartig voor de niet-Vlamingen), sociaal en integer omschrijven hem perfect als persoon. Een werkdag voor hem is niet begonnen zolang hij zijn koffietje niet heeft leeggedronken. Wat hij geweldig vindt aan werken bij CEBEKO, behalve de lekkere koffie? De toffe sfeer en collegialiteit natuurlijk! Een antwoord dat we bij veel medewerkers terug zien keren en dat doet deugd! 

Kenneth is een man van vele talenten. Naast sleutelen aan machines is hij ook een pro in het balanceren van pilsjes op zijn hoofd (of hij dat ook nuchter kan weten we niet). Als sfeermaker en liefhebber van ambiance muziek zorgt hij er steeds voor dat elke CEBEKO activiteit en avonddrink een feestje wordt. Dat zijn ringtone ‘On and On’ van X-session is, komt dan ook niet als een verrassing. Of hij nog andere hobby’s heeft naast sfeer maken? Jazeker! Als ex-chauffeur kan hij het niet onder stoelen of banken steken dat hij nog steeds een grote passie heeft voor mooie vrachtwagens (met gordijntjes) Ook oldtimers vallen in de smaak. Zo zien we hem regelmatig in een oldtimer de site oprijden. 

Meet the team - Kenneth Decloedt   Meet the team - Kenneth Decloedt

Kom zeg nu zelf, een collega als Kenneth wil je toch ook? Bekijk onze openstaande vacatures op jobs.cebeko.be en word deel van het enthousiaste CEBEKO team!
 

Meet the team - Kenneth Decloedt
Meet the team - Kenneth Decloedt

Wij stellen een nieuwe samenwerking aan u voor!

Tot op heden had CEBEKO reeds drie merken in hun merkenportefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stellen wij met veel trots een nieuwe samenwerking aan u voor! Sinds kort is CEBEKO officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers.

CEBEKO | Nieuws | Chris De Bisscop

Meet the team - Chris De Bisscop

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. We vinden het daarom wel eens nodig om het CEBEKO team aan jullie voor te stellen.