Meet the team - Delphine Van Nevel

Meet the team - Delphine Van Nevel

CEBEKO hanteert al jaren een persoonlijke aanpak als het op hun klanten aankomt. Hoog tijd dus om het CEBEKO team met trots aan jullie voor te stellen. Elke maand zetten we een nieuwe medewerker in de kijker.

Vandaag is het de beurt aan Delphine Van Nevel. Haar avontuur bij CEBEKO begon zo’n 5 jaar geleden. Nooit had ze gedacht dat ze na een bacheloropleiding crossmedia ontwerp én een bacheloropleiding cultuurmanagement hier zou terechtkomen. Ze startte als 2e vrouw binnen het bedrijf maar voelde zich al snel thuis in de ‘mannen’wereld. Marketing was tijdens haar tweede opleiding al één van haar favoriete vakken en de liefde voor het vak is enkel maar verder gegroeid. “Ik was op zoek naar een job waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en die heb ik hier echt gevonden”, vertelt ze.

Naast marketing was ook de grondverzet- en machinewereld onbekend terrein voor Delphine. Dankzij interne opleidingen, tal van praktijkervaringen, zelfstudie en ervaren collega’s kwam daar al snel verandering in. Ze houdt zich dagelijks bezig met taken zoals het inplannen van sociale media, nieuwsbrieven versturen, beurzen en evenementen organiseren, advertenties ontwerpen en redactionele artikels schrijven, promomateriaal en drukwerk ontwerpen, de website up-to-date houden en zo veel meer. Geen dag is hetzelfde.

 Meet the team - Delphine Van Nevel     Meet the team - Delphine Van Nevel

Delphine, ook wel dolfijntje genoemd door enkele collega’s, omschrijft zichzelf als rechtuit, behulpzaam en volhardend. In november mocht ze haar eerste zoontje Matteo verwelkomen. Naast het werk gaat al haar tijd en liefde dan ook naar hem. In de vrije tijd die haar nog rest spreekt ze af met vrienden en kan ze enorm genieten van een avondje uit eten of een drankje doen. Als liefhebber van het zwaardere gitaarwerk (hardrock en metal) pikt ze regelmatig een concert of festival mee. Daarnaast heeft ze ook een verborgen ‘geeky’ kant en bezoekt ze regelmatig conventions zoals Comic Con en FACTS.

Haar grootste blunder op de werkvloer? “Ondertussen kan ik met de meeste machines hier wel overweg. Bij het buitenrijden van een graafmachine heb ik echter ooit eens een verkeerde inschatting gemaakt. Zo raakte de uitstekende arm de bovenrand van de poort. Ik laat het verplaatsen van machines voortaan dus liever aan mijn collega’s over.” Eén van redenen waarom ze na al die jaren nog steeds graag bij CEBEKO werkt is de toffe sfeer. Het leven is al serieus genoeg en er kan wel eens gelachen worden, ook op de werkvloer. CEBEKO is volgens haar ‘the place te be’ voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende job in een collegiale omgeving.
 

Meet the team - Delphine Van Nevel
Meet the team - Delphine Van Nevel

Bauma Munchen

Bauma-beurs in Munchen! Bezoek Yanmar & MultiOne.

CEBEKO | Nieuws | Develon

Doosan bouwmachines is nu Develon

Hyundai Doosan Infracore (HDI) vervangt het merk Doosan voor zijn bouwmachines en introduceert Develon