Magni

CEBEKO | Exclusieve verdeler Magni

MAGNI is vooral bekend als de Italiaanse leverancier van (roterende) verreikers, maar heeft ook schaarliften & hoogwerkers in het gamma. Reeds in 1980 werd de eerste Europees gepatenteerde verreiker ontworpen door Riccardo Magni. Vooraleer Riccardo in 2013 Magni Telescopic Handlers oprichtte, had hij ruim 30 jaar ervaring opgebouwd in de wereld van vaste & roterende verreikers.

In België werd MAGNI snel opgemerkt door verschillende verhuurbedrijven. Gestuwd door de groeiende rental business werd MAGNI al snel een vaste waarde in het rental landschap van België. Om echter ook de vele eindklanten van verreikers, schaarliften & hoogwerkers te kunnen bedienen wordt er nu ook werk gemaakt van een dealernetwerk. Dit was dan ook een van de hoofdredenen waarom de samenwerking tussen CEBEKO & Magni Benelux werd aangegaan.

Voor CEBEKO is het een volgende stap in de ontwikkeling, na de verhuis naar een volledig nieuwe site in september 2023. Tijdens fabrieksbezoeken ervaarden we meteen vele, gelijklopende normen & waarden tussen CEBEKO en MAGNI. Familiale sfeer, respect, betrokkenheid, klantgerichtheid & kwaliteit zijn maar enkele kernelementen die bij beide bedrijven hoog in het vaandel worden gedragen.

 

CEBEKO | Exclusieve verdeler Magni