Groundbreaking Demo Days

Groundbreaking Demo Days

Kruis vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022 alvast aan in uw agenda want dan organiseert CEBEKO de Groundbreaking Demo Days. Wij verwelkomen u graag op onze nieuwbouw locatie, gelegen op bedrijventerrein Ringaert in Torhout.

Tijdens dit tweedaags evenement draait alles rond werkende machines. Zowel op vrijdag als zaterdag zullen er doorlopend demo’s plaatsvinden van alle topmerken uit de CEBEKO merkenportefeuille. Voor dit evenement slaan we bovendien de handen in elkaar met onze partners Engcon Belgium, Signz, MAN West-Vlaanderen, De Schepper Aanhangwagens, Traxgo, Zakenkantoor Pauwels en Electro-Test.

U krijgt de kans een hele waaier aan Yanmar, Cormidi en Thwaites machines te ontdekken en uit te testen. Alle machines worden in hun echte werkomgeving gepresenteerd. De machines zullen bovendien voorzien worden van een heel resem aanbouwdelen (o.a. Cangini sorteergrijpers, Gyru-Star zeefbakken en op maat gemaakte CEBEKO Attachments).

Beleef de expertise van onze machines en aanbouwdelen onder het genot van een hapje en drankje. Het CEBEKO team ontvangt u met open armen op deze unieke gelegenheid. 

Gratis inschrijven kan snel en eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy