Demo Days 2024

CEBEKO | Events | Demo Days 2024

Reserveer alvast 6, 7 en 8 september 2024 voor Demo Days 2024. Dé openlucht vakbeurs voor de bouwsector. Een professioneel evenement waarbij alles draait om werkende machines. 

Begin september nemen we voor het eerst zelf deel aan de MATEXPO Demo Days. We beloven alvast een indrukwekkende presentatie van de nieuwste machines uit ons verkoopgamma. Met de mogelijkheid om o.a. de nieuwe Yanmar SV86-7 en SV100-7 en de MAGNI TH 4 ,5.19 verreiker te testen, biedt CEBEKO een unieke kans om de nieuwste technologieën en innovaties in de bouwsector van dichtbij te ervaren. Ook de kwalitatieve bandendumpers van Thwaites krijgen een plek op onze stand. Samen met de graafmachines van Yanmar vormen ze de ideale combinatie voor allerhande bouwprojecten.

Locatie

De Demo Days vinden dit jaar opnieuw plaats op de Terril Saint-Antoine in Boussu. De Demo Zone is heel uitgestrekt en heeft geen vaste wandelpaden. Het bezoekersparcours is bijna 3 km lang en heeft hellingen op rotsachtige ondergrond tot 20%. Laarzen of veiligheidsschoenen worden daarom sterk aanbevolen!

Data en openingsuren

Deze editie kunt u ook op vrijdag de Demo Days bezoeker.
6+7+8 september 2024 | 9u - 17u

Zin gekregen om ons verkoopgamma vol topmerken zelf te komen testen? Kom dan zeker langs op onze stand voor een leuke babbel, deskundig advies, demonstraties en een actieve kennismaking met ons aanbod. Ons team staat voor u klaar. Tot dan!

 

CEBEKO | Events | Demo Days 2024
CEBEKO | Events | Demo Days 2024

MATEXPO 2023

MATEXPO 2023 gaat door van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 40e keer! Traditiegetrouw zal CEBEKO ook dit jaar weer aanwezig zijn.

Werktuigendagen 2021

Op zaterdag 25 en zondag 26 september zal CEBEKO naar tweejaarlijkse traditie aanwezig zijn op de Werktuigendagen in Oudenaarde.