CEBEKO is voortaan officieel dealer van MAGNI voor West-Vlaanderen

CEBEKO | Exclusieve verdeler Magni

Wij kunnen trots aankondigen dat wij vanaf heden officieel dealer van MAGNI zijn voor West-Vlaanderen! MAGNI is vooral bekend als de Italiaanse leverancier van (roterende) verreikers, maar heeft ook schaarliften & hoogwerkers in het gamma.

Reeds in 1980 werd de eerste Europees gepatenteerde verreiker ontworpen door Riccardo Magni. Vooraleer Riccardo in 2013 Magni Telescopic Handlers oprichtte, had hij ruim 30 jaar ervaring opgebouwd in de wereld van vaste & roterende verreikers.

In België werd MAGNI snel opgemerkt door verschillende verhuurbedrijven. Gestuwd door de groeiende rental business werd MAGNI al snel een vaste waarde in het rental landschap van België. Om echter ook de vele eindklanten van verreikers, schaarliften & hoogwerkers te kunnen bedienen wordt er nu ook werk gemaakt van een dealernetwerk. Dit was dan ook een van de hoofdredenen waarom de samenwerking tussen CEBEKO & Magni Benelux werd aangegaan.

Voor CEBEKO is het een volgende stap in de ontwikkeling, na de verhuis naar een volledig nieuwe site in september 2023. Tijdens fabrieksbezoeken ervaarden we meteen vele, gelijklopende normen & waarden tussen CEBEKO en MAGNI. Familiale sfeer, respect, betrokkenheid, klantgerichtheid & kwaliteit zijn maar enkele kernelementen die bij beide bedrijven hoog in het vaandel worden gedragen.

Interesse in het huren van een Magni verreiker, hoogwerker of schaarlift? 
Wij hebben reeds verschillende modellen in onze verhuurvloot, gaande van roterende verreikers tot elektrische/diesel schaarliften en hoogwerkers.

Eerder geïnteresseerd om een Magni aan te kopen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Mededeling CEBEKO omtrent COVID-19

Mededeling CEBEKO omtrent COVID-19

Via deze communicatie willen wij u informeren over de maatregelen die wij zullen nemen omtrent COVID-19 (Corona virus). Wij vragen u onderstaande maatregelen door te nemen.

CEBEKO | Nieuws | Yanmar CE kleurt rood

Yanmar Compact Equipment kleurt rood

Het begin van een nieuw tijdperk. Alle modellen van Yanmar Compact Equipment krijgen voortaan een rode kleur. Na de Noord-Amerikaanse machines, die reeds in 2020 verschenen in het nieuwe Yanmar Premium Red, volgt nu ook de rest van de wereld.